Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen csajozós sráccal érdemes kezdeni?
Van egy haveri társaságom, és kb 2 szer találkoztam ezzel a sráccal, magas, erős, jóképű srác..de nem is tetszik benne, hanem hogy olyan jó "beszélője" van, mindenkivel tök hamar ismerkedik/barátkozik össze, mindenki ismeri...mindig meghív piára vagy bármire még kérnem sem kell meg ilyen party arc már próbáltam közeledni felé, de szerintem nem vette észre teljesen de sejti hogy bejön nekem.
A probléma az volt, hogy utoljára amikor találkoztunk 2 lánynak is csapta a szelet, és mind a kettőnek tetszett ez a srác...féltékeny lettem és hazudtam neki, hogy leszbikusok ő ezen csak nevetett egyet "nem is én lennék" és ennyi ment tovább a buli...de egyébként minden csaj rávan kattanva akivel beszél :/
A másik hogy van barátom, teljesen ellentéte ennek a srácnak, lehet azért tetszik ennyire? Közeledjek felé még? adjak neki jeleket? Amúgy idősebb nálam 18 vagyok ő 29
Ezután a posztod után fülöncsípve kéne odaállítani téged a barátod elé, erre is legyen vér a pucádban, hogy bevalld neki miket csinálsz a háta mögött.
Ne csak akkor legyél nagylány amikor pislogni kell a playboynak!
"Amíg van ez a barátom"
Ez a szóhasználat is mindent elmond rólad.
Szegény srác, komolyan!
Nem ismerem de kimondottan sajnálom, nagyon, de nagyon remélem, hogy nem érez irántad semmit, mert totál nem érdemled meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!