Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt érdemes adni ebben az esetben?
Másfél hónapja vagyok együtt egy sráccal, távkapcsolat. Én kezdeményeztem. Nem voltam szerelmes belé, csak szimplán kedveltem. Azt hittem, ez az érzés idővel erősödik, de tévedtem, sőt.
Nincs meg az a rózsaszín köd, amiről mindenki beszél. Továbbra is bírom, de vannak tulajdonságai, amik idegesítenek, főleg a túlzott ragaszkodása. Régebben napi 3-4 órákat beszéltünk hívásban, ma már jó ha kétnaponta 1-2t, bár ehhez hozzájárul az iskola is.
Nem tudom, meddig érdemes kitartani vagy ez már csak kínlódás? Ez az első kapcsolatom, nemtom milyen lenne a normális.
17/l
Keveset beszéltek, még annál kevesebbet találkoztok.
Szerintem ennek így nem sok értelme van.
Ritka alkalmakkor amikor találkoztok ott se gondolom szex meg hasonlók mennek.
Idővel így is-úgy is el fogtok hidegülni egymástól, és minden nappal egymástól vesztek el időt egy normális kapcsolat lehetősége elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!