Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lány, ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, ilyen esetben hogy érdemes viselkedni (többi lent)?

Figyelt kérdés
Az illető nemrég eltörte a lábát, és most gipszben van, a suliban mankóval közlekedik. Ilyenkor - főleg lányokat kérdezem - jólesik a segítség, vagy zavar, mert tehetetlennek érzitek magatokat? Sokat vagyunk együtt, és érdekel, hogy lenne érdemes kezelni a helyzetet, és csak tegnap óta jár suliba, addig fekvőgipsze volt...

2019. jan. 22. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Én örülnék neki ha segítenél föleg ha tetszenél is :) Hajrá segíts neki!

16L

2019. jan. 22. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
na igen, nekem mindegy hogy tetszik-e vagy sem, de a segitség az mindig jól jön. Bár nem mindenki ilyen, te ismered a lányt, és ha szerinted örül a segitségnek akkor miért ne. Bár már az is udvariasság, hogy megkérdezed esetleg kérdés nélkül segitesz neki. De ha olyan mufurc vagy ilyesmi, akkor inkább ne
2019. jan. 22. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a segítség nem nyomulós akkor én abszolút jó néven vennem
2019. jan. 22. 18:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt gipszben a labam, nekem jol esett amikor a kollegak torodtek velem, segitettek. En mar dolgoztam akkor
2019. jan. 25. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!