Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ilyen csajozós sráccal érdemes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen csajozós sráccal érdemes kezdeni?

Figyelt kérdés

Van egy haveri társaságom, és kb 2 szer találkoztam ezzel a sráccal, magas, erős, jóképű srác..de nem is tetszik benne, hanem hogy olyan jó "beszélője" van, mindenkivel tök hamar ismerkedik/barátkozik össze, mindenki ismeri...mindig meghív piára vagy bármire még kérnem sem kell meg ilyen party arc már próbáltam közeledni felé, de szerintem nem vette észre teljesen de sejti hogy bejön nekem.

A probléma az volt, hogy utoljára amikor találkoztunk 2 lánynak is csapta a szelet, és mind a kettőnek tetszett ez a srác...féltékeny lettem és hazudtam neki, hogy leszbikusok ő ezen csak nevetett egyet "nem is én lennék" és ennyi ment tovább a buli...de egyébként minden csaj rávan kattanva akivel beszél :/

A másik hogy van barátom, teljesen ellentéte ennek a srácnak, lehet azért tetszik ennyire? Közeledjek felé még? adjak neki jeleket? Amúgy idősebb nálam 18 vagyok ő 29

2021. nov. 24. 12:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Szégyeld magad! Belegondoltál már abba, hogy mit érez majd a barátod, ha kiderülne? Vagy ha ez a semmirekellő igent mondana, és csak egy röpke kalandra kellenél, kihasználna, akkor hogyan állnál oda a barátod elé, vagy lenne a pofádon bőr még azok útán is?
2021. nov. 24. 13:41
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Már a baromi nagy korkülönbség miatt sem ajánlanám. Nem hiszem hogy komoylan tudna venni téged, bár ez látszik a leírásodból is, hogy nem az a típus. Csak szórakozna veled.
2021. nov. 24. 13:46
 3/18 anonim ***** válasza:
62%
Menj el pszichológiáriá!
2021. nov. 24. 13:53
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szépen leírtad magad csajszi. Büszke lehetsz magadra, hogy így felvállalod hogy csapod a szelet másnak a barátod háta mögött.
2021. nov. 24. 14:14
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Inkább örülj neki hogy van valakid,becsüld meg,mert ha nem teszed és nem úgy jön össze a sráccal ahogy te eltervezted,és a barátod megtudja.Akkor csak ülhetsz a sarokban és malmozhatsz azon hogyan lehettél ilyen.Bár szerintem meg is érdemelnéd ezt a leckét.
2021. nov. 24. 14:16
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én csajom lennél és egy ilyen eset veled kapcsolatban a fülembe jutna csúnya módon szakítanék veled és szétkürtölném a baráti társaságodban mennyire egy álszent r..nc vagy.
2021. nov. 24. 14:17
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem erdemled meg a baratod
2021. nov. 24. 14:29
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora k***a vagy! :D
2021. nov. 24. 14:34
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
29 évessen party arc a csávó :-D Gyönyörű élete lehet :-D
2021. nov. 24. 14:38
 10/18 kisördög1 ***** válasza:
100%
Ha ekkora csajozós és jó dumálókája van akkor téged max lefektet és ha megvoltál neki tovább lép. Ilyen miatt lépnél félre? Ha tetszik és akarod nem mondom hogy ne tedd, de komoly kapcsolatra ne számíts! Tapasztalat...
2021. nov. 24. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!