Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Első találkozás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első találkozás?

Figyelt kérdés
Jövő hónapban fogok előszőr találkozni a barátnőmmel 9 hónapja ismerjük egymást egyszer már együtt voltam vele de szakítottunk és megint összejöttem vele. Sosem láttam élőben és kicsit izgulok hogy mi lesz. Már szinte mindent tudunk egymásról jól elbeszélgetünk. Viszont fél hogy élőben nemfogom szépnek találni de már mondtam neki hogy nem a külsője alapján ítélem meg. Szerintetek mehet már a csók első alkalommal vagy milegyen? Mire számíthatok?

2021. nov. 22. 21:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10 *megdugtam
2021. dec. 27. 08:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2021. dec. 28. 13:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy dugtad meg, aki olyan pancser hogy neten "összejön" valakivel az első talinál meg se mer szólalni.
2021. dec. 31. 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!