Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Első találkozás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első találkozás?

Figyelt kérdés
Jövő hónapban fogok előszőr találkozni a barátnőmmel 9 hónapja ismerjük egymást egyszer már együtt voltam vele de szakítottunk és megint összejöttem vele. Sosem láttam élőben és kicsit izgulok hogy mi lesz. Már szinte mindent tudunk egymásról jól elbeszélgetünk. Viszont fél hogy élőben nemfogom szépnek találni de már mondtam neki hogy nem a külsője alapján ítélem meg. Szerintetek mehet már a csók első alkalommal vagy milegyen? Mire számíthatok?

2021. nov. 22. 21:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
18%
TEsó, a csók az elgyen már alap, aztán jöhet a melltartó, punci lefetyelés, , fenekelés, lovaglás stb. Jól parfümözd be magad , vegyél neki egy ehető bugyikát esetleg ajándékba. Megisztok egy kerítésszaggatót kezdetnek és mehet a menet. Nem kell túlkombinálni.
2021. nov. 22. 21:47
 2/13 anonim ***** válasza:
21%
Már biztos ki van éhezve , 9 hónap kihagyás után a csajok már a falat kaparják , tuti jó nedves lesz. irigyellek.
2021. nov. 22. 21:48
 3/13 A kérdező kommentje:
:DDDD
2021. nov. 22. 21:49
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Csak annyi történjen, amennyit mindketten szeretnétek. Ha a lány nem akar csókolózni, akkor ne legyen csók.:)
2021. nov. 22. 22:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Neharagudj, de hogy az istenbe lehet együtt lenni valakivel, akivel még sohasem találkoztál?
2021. nov. 22. 22:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
#6 Ez engem is érdekelne.
2021. nov. 22. 22:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
5. és 6.: Az is érdekes, hogy még a külső-látvány is kérdés. A Skype, Messenger korában.... (Akkor még nem beszéltünk az oldschool fénykép-email kombinációról.) Elképzelésem sincs ez hogy lehet.
2021. nov. 23. 08:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"Jövő hónapban fogok előszőr találkozni a barátnőmmel 9 hónapja ismerjük egymást (...) SOSEM LÁTTAM ÉLŐBEN"

Kíváncsi leszek a történet folytatására.

Várj.. hozom a popcornt!

2021. nov. 24. 15:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Erre én is beneveznék
2021. dec. 23. 11:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Meg dugtam :D
2021. dec. 27. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!