Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Távkapcsolatban ilyenkor mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban ilyenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés

Amit tudni kell, 150km-re vagyunk egymástól, hétvégente szoktunk csak találkozni, a csajszi 18 én 19 éves vagyok.

Ha ezt a hétvégét is kihagyjuk, akkor már 1 kerek hónapja nem találkoztunk. Eddig arra hivatkozott, hogy muszáj a pótvizsgájára készülnie, utána most pedig lebetegedett :)

Nem tudom hogy mi lehet a szitu, mi lehet a háttérben, vagy csak én gondolom túl, de elég fura.

2021. okt. 8. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
56%
Ezért nem kell a távkapcsolatot erőltetni 🤷🏼‍♂️
2021. okt. 8. 14:35
 2/3 anonim ***** válasza:
84%
Nekem egyik távkapcsolatom sem működött régen, most sem működne...bár nekem elég ha csak hétvégente találkoznánk. Kocsim van elvezetnék hozzá, de valljuk be ez elég drága mulatság, szóval szerintem keress valaki mást.
2021. okt. 8. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:
32%
Tanulásra fogni 18 évesen a világ legszánalmasabb dolga. Ennyi idősen már rég be tudja valaki osztani úgy, hogy mellette legyen ideje másra is. HA AKARJA. Ha neki holmi (állítólagos) párjával találkozni nem fér bele, az már régen rossz, csak nincs benne annyi, hogy megmondja az igazat.
2021. okt. 8. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!