Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A párom gyakorlatilag le sem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom gyakorlatilag le sem sz@r. Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

Ha én nem írok neki, ő sem ír nekem. Ha 2 napig nem írok akkor 2 napig nem ír. Ha 2 hétig, akkor 2 hétig.

A programokat az utóbbi 2 hetben lemondta.

Pedig mindketten Győr közelében élünk, szóval az utazás nem jelentene gondot.

Mostanában egyszavas, rövid válaszokat ad. Ha egyáltalán válaszol, azt is kb 3-4 óránként.

Nem mondja azt, hogy szeret illetve már nem is mutatja ki a szeretetét.

Emelett persze a szexuális életünk sem valami fényes.

3 műszakban dolgozik, mellette esti iskolában van. 20 éves, én 16. Ezt megértem teljes mértékben. Azt is megértem, hogy kell neki a ki kapcsolódás, kell havarokkal is lenni, és még pihenni, aludnia is kell.

De könyörgöm a barátnője vagyok. Es gyakorlatilag az utolsó vagyok a fontossági sorrendében.

3 hónapja vagyunk együtt még csak. Ilyennek nem szabadna elő fordulnia, ennyi idő alatt. Ha 3 év lenne akkor már talán...de így...

És ez nekem nagyon rossz, hogy ennyire el vagyok hanygolva.

2021. nov. 12. 19:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez elég erős kombináció. 20 évesen 3 műszakban dolgozni + esti iskola nem a legkönyebb főleg ha még párkapcsolat és egyéb szórakozás is szerepet játszik.

Ha van köztetek valami akkor azt megértéssel lehet ideig óráig orvosolni, de ha te nem érzed, hogy ez részedről így működne akkor sajnos nem lesz boldog párkapcsolat.

Első sorban azt kellene megtudnod, hogy ő egyáltalán szeret e téged. Ha igen akkor van miről beszélnetek ha pedig nem, akkor sajnos annál kevésbé.

2021. nov. 14. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!