Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tehetūnk az erőszakos...

Mit tehetūnk az erőszakos telemarketing ellen? Gyakorlati tanácsot szereznék kapni, ami működik is. A hívószámletiltás nem vált be, mert mindig más számról hívnak.

Figyelt kérdés

2021. júl. 24. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

Mondd, hogy "nem veszünk semmit, nem adunk el semmit, és nem térünk át semmilyen hitre!"

Majd tedd le a telefont.

Ha nem állnak le, kérdezd meg, honnan van meg nekik a telefonszámod, milyen cég stb. Kérd az adataid törlését. Ha nem hajlandók, akkor feljelentheted őket. Gyűjtsd a telefonszámaikat!

2021. júl. 24. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Az egyik haverom mindig azt válaszolta a telemarketinges hölgyeknek, hogy jó rendben van de szopás nélkül nem fog menni. Néhány héten belül megszűntek a hívások.
2021. júl. 24. 15:04
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
A hivaskor azonnal kozold, hogy a hivast rogzited es legyen szives a sajat nevet es a ceg nevet elismetelni. Hidd el azonnal bontani fogjak a vonalat...
2021. júl. 24. 15:36
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
kinyomod ahogy meghallod.
2021. júl. 24. 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:

"jó rendben van de szopás nélkül nem fog menni"---Kipróbáltam! Visszahívott az ürge, hogy a felesége nem szeret sz**pni, de majd ő lekap, hol találkozhatunk???

Ha telefonban azt mondod "jó rendben van" ezt már vehetik szóbeli szerződéskötésnek is és fizetheted utána a szarságaikat.

2021. júl. 24. 16:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem veszek fel semmilyen ismeretlen számot. Hogyha fontos, akkor írjon SMS-t. A legtöbb ember aki engem hívni szokott el van mentve a telefonomban, csak álláskereséskor veszek fel olyan számot, ami nincs benne.
2021. júl. 25. 22:34
 7/8 A kérdező kommentje:

Jasznos tanácsokat kaptam, volt közöttük megmosolyogtató is. A hibát én követtem el, mert néhányszor rendeltem az öcsémnek izūletre való termékeket. Nem vált be, mád termékre váltott, ami segít is a fájdalmain.Itt kezdődött a zaklatás: amikor szóltam, hogy én magam nem veszek ilyen terméket, az öcsém pedig mást keresett, na onnantól előbb hetente, majd naponta hívtak. Amikor egy nap kétszer is megtették, rendesen kiakadtam.

Kösz az ötleteket, ezután óvatosabb leszek a rendelésekkel.

2021. aug. 3. 20:48
 8/8 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok. Nagyon egyszerůen megoldódott a probléma. A cég oldalára, ahová a vásárlók a dicséreteiket szokták írni, leírtam, hogy már naponta kétszer is hívnak, hiába mondom, hogy nem vásárolok. Néhány napon belūl emailt kaptam, hogy ha megadom a telefonszámomat, kivesznek a rendszerből. Azért ez érdekes, nem? Hiszen ismerték az email címemet, és a telefonszámomon zaklattak folyamatosan. Mindegy, végül is megszűnt a macera, csak sajnáltam, hogy eddig el kellett jutni.
2021. aug. 16. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!