Mit tehetūnk az erőszakos telemarketing ellen? Gyakorlati tanácsot szereznék kapni, ami működik is. A hívószámletiltás nem vált be, mert mindig más számról hívnak.
Mondd, hogy "nem veszünk semmit, nem adunk el semmit, és nem térünk át semmilyen hitre!"
Majd tedd le a telefont.
Ha nem állnak le, kérdezd meg, honnan van meg nekik a telefonszámod, milyen cég stb. Kérd az adataid törlését. Ha nem hajlandók, akkor feljelentheted őket. Gyűjtsd a telefonszámaikat!
"jó rendben van de szopás nélkül nem fog menni"---Kipróbáltam! Visszahívott az ürge, hogy a felesége nem szeret sz**pni, de majd ő lekap, hol találkozhatunk???
Ha telefonban azt mondod "jó rendben van" ezt már vehetik szóbeli szerződéskötésnek is és fizetheted utána a szarságaikat.
Jasznos tanácsokat kaptam, volt közöttük megmosolyogtató is. A hibát én követtem el, mert néhányszor rendeltem az öcsémnek izūletre való termékeket. Nem vált be, mád termékre váltott, ami segít is a fájdalmain.Itt kezdődött a zaklatás: amikor szóltam, hogy én magam nem veszek ilyen terméket, az öcsém pedig mást keresett, na onnantól előbb hetente, majd naponta hívtak. Amikor egy nap kétszer is megtették, rendesen kiakadtam.
Kösz az ötleteket, ezután óvatosabb leszek a rendelésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!