Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Üdv. Ismeri valaki a le...

Üdv. Ismeri valaki a le maquillage telemarketinges céget? Holnapra hívtak az Andrássy út 4 szám alá. Úgy láttam, hogy sminkes cég. És hogy időpont egyeztetésre kell hívni az embereket.

Figyelt kérdés

A kérédsem az lenne, hogy mi a véleményetek erről?

Dolgozott már ott valaki telemarketingesként?

Igaz az a állítás, hogy "magas fiz+jutalék" van náluk? És ez mit jelent? Nem akarok potyára utazni, ráadásul furcsa, hogy szombaton lenne az "állásinterjú".

#telemarkeing
2014. máj. 30. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el.

Egy ablak nélküli szobában ülnek kb 12- en a telemarkatingesek.

Óránként mehetnek ki a levegőre 5 percre.

Hétvégén is dolgoztatják őket.

Este addig nem mehetsz haza amíg nincs meg egy bizonyos létszám holnapra.

Rabszolgasors

2014. jún. 6. 01:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor jól sejtettem, köszi az infót.
2014. jún. 6. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Napi 9-11 óra munka, heti 6-7 nap, havi 200-220e Ft kézbe.
2014. dec. 22. 12:58
 4/7 anonim válasza:
Sziasztok! Én a telemarketingen dolgozom kb 1 éve. Heti két szabadnap van, az igaz h 10 órát dolgozunk de ebben is tudnak rugalmasok lenni. Nyilván vannak elvárások mint minden munkahelyen, azonban gyors betanítás után már dolgozhtasz is és van türelmi idő. Én heti két szabadnappal megkeresem a 180-190ezret. Azért abban biztos vagyok h ez egy elég magas bér. Ja és nem 12en vagyunk, kicsit többen SŐT VAN ABLAK! mégpedig 3 hatalmas ablak :) Remélem segítettem.
2015. jan. 13. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha Yarun és Aviv a recepciósnak 150 et ad, miért adna a telemarketingesnek 180-190 et?

Evelin is örülhet ha kap annyit.

:D

2015. jan. 16. 23:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, h a recepciós kap jutalékot :) A TMeseknek viszont 120+bónusz, az kb 180-200 havonta...
2015. jan. 17. 15:15
 7/7 anonim válasza:

Hát pedig de :) Nem azt mondom h minden telemarketinges annyit kap, de az eredményesek annyit.

És biztos vagyok benne ,hogy a vezetők megkapják a magukét.

2015. febr. 7. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!