Meg lehet jelenni az okmányirodában előzetesen foglalt időpont nélkül?
Figyelt kérdés
Egy kisvárosban (Kőszeg), vagy megyeszékhelyen (Szombathely) érdemes ügyfélfogadási időben odamenni az okmányirodába (első) jogosítvány igénylése céljából?2013. júl. 22. 22:25
1/4 anonim válasza:
Igen, de lehet, hogy sokat kell várni.
2/4 A kérdező kommentje:
Az nem probléma, a jogosítványra viszont szükségem van záros határidőn belül... Köszönöm a választ! :)
2013. júl. 22. 22:52
3/4 anonim válasza:
Kisvárosban élek, és sosem foglaltam előre időpontot. 1 óránál többet még sosem vártam, addig meg simán elment az idő, mindig találkoztam ismerőssel.
4/4 anonim válasza:
Monori okmányirodába próbáltam telefonon időpontotegyeztetni. Mindig adtak másik számot kit hívjak, ki intézi az időpontokat, már a végén nem tudtak új számot adni elkezdtek össze-vissza kapcsolgatni ugyanazokhoz az emberekhez. Komolyan vicc 40 perc után letettem a telefont. Inkább időpont nélkül megyek én is. Na és ilyen emberekre vannak bízva az adataink, felháborító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!