Hol lehet megnézni, hogy két időpont között egy részvény vagy a tőzsde ára mennyit nőtt vagy esett? Főleg a BUX és magyar részvények.
Átkattintva a historyra...
De ha ez is kihívást okoz szerintem ne erőltesd a tőzsdézést.
"De ha ez is kihívást okoz szerintem ne erőltesd a tőzsdézést."
Megfontolandó.
Bukni fogsz.
Sokat.
Köszönöm a tanácsokat. 19 éves vagyok és fél éve érdekelnek a pénzügyek. Már tudom hogy ezen a területen szeretnék dolgozni. Most vagyok az egyetemi alapképzésem első évében, mesteren pedig valamilyen pénzügyi szakon szeretnék továbbtanulni. A következő két évben, pedig hogy valami hasznos ismeretet is szerezzek pénzügyi téren, még le fogok tenni egy tőzsdei szakvizsgát és egy VAP-kezelői vizsgát is.
Nem akarok még tőzsdézni, eddig pl. a biztosításokkal, állampapírokkal foglalkoztam. Édesanyámnak kerestem egészségpénztárat, egy-két barátomnak a legjobb kondíciókkal bíró diákszámlát és jó pár rokonnak és ismerősnek tanácsoltam, hogy hová tegyék a megtakarításaikat (legjobb bankbetét, állampapír az államkincstárban kiválasztása).
Most nyitottam egy értékpapírszámlát a KBC Equitasnál próbaképpen, mert itt csak 99 ft/hónap a számlavezetési díj tranzakciók nélkül. Persze, hogy nem tudom hol kell megnézni a részvények visszamenőleges árfolyamát, mert még sosem foglalkoztam velük. Mint ahogy egyikünk sem tudta 3 évesen a pelenka és a bili után, mire való az angol WC, amíg egyszer rá nem ültették és meg nem tanulta egy életre. Na, ez is kb. egy ilyen dolog: Most megkérdeztem, ezután örökre tudni fogom. Köszönöm még egyszer a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!