Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A párom gyakorlatilag le sem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom gyakorlatilag le sem sz@r. Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

Ha én nem írok neki, ő sem ír nekem. Ha 2 napig nem írok akkor 2 napig nem ír. Ha 2 hétig, akkor 2 hétig.

A programokat az utóbbi 2 hetben lemondta.

Pedig mindketten Győr közelében élünk, szóval az utazás nem jelentene gondot.

Mostanában egyszavas, rövid válaszokat ad. Ha egyáltalán válaszol, azt is kb 3-4 óránként.

Nem mondja azt, hogy szeret illetve már nem is mutatja ki a szeretetét.

Emelett persze a szexuális életünk sem valami fényes.

3 műszakban dolgozik, mellette esti iskolában van. 20 éves, én 16. Ezt megértem teljes mértékben. Azt is megértem, hogy kell neki a ki kapcsolódás, kell havarokkal is lenni, és még pihenni, aludnia is kell.

De könyörgöm a barátnője vagyok. Es gyakorlatilag az utolsó vagyok a fontossági sorrendében.

3 hónapja vagyunk együtt még csak. Ilyennek nem szabadna elő fordulnia, ennyi idő alatt. Ha 3 év lenne akkor már talán...de így...

És ez nekem nagyon rossz, hogy ennyire el vagyok hanygolva.

2021. nov. 12. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Szakíts vele. Ha nem közeledik feléd akkor el kell engedni.
2021. nov. 12. 19:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kirúgni
2021. nov. 12. 19:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kár az idődet pazarolni rá.
2021. nov. 12. 19:29
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Hozd fel neki ezt a témát. Éreztesd vele, hogy nagyon rossz, ahogy kezel téged. Egyből szakítani nem jó dolog, mert ki tudja, lehet valami éppen történik vele, ami miatt nincs kedve beszélgetni senkivel pl.

Viszont ha nem ilyesmiről van szó, és nem lehet vele dűlőre jutni, akkor mondanom sem kell, hogy szakítani kell.

2021. nov. 12. 19:36
 5/11 anonim válasza:
43%
Nekem kicsit fura,hogy 3 hónapja vagytok együtt,de már javában sexelgettek,lehet én vagyok maradi,de én mikor 16 voltam a 24 éves barátomat 3 hónapig várattam a sexxel és még mindig együtt vagyunk.Talán sok lány gondolkodhatna néha,hogy jobb kicsit várni a sexxel mint fűnek,fának oda adni magát.Na mindegy a lényeg,szerintem nem akar már veled lenni,a másik meg 3 hónap alatt nem is olyan biztos,hogy szerelmes lett beléd.Bocs nem hiszek a szerelem első látásra dolgokban.Engedd el a pasit.
2021. nov. 12. 19:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Új barát, rajongani fog érted.Ez a mostani úgy tűnik kihült kapcsolat.
2021. nov. 12. 19:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
16 vagy, ne ragadj le évekre emellett a nímand mellett, gyorsan tedd ki, aztán keress valakit, aki többet foglalkozik veled.
2021. nov. 12. 20:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Öööö, mondjuk vágd ki?
2021. nov. 12. 20:58
 9/11 anonim ***** válasza:
67%

Szomorú. :( Szerintem is keress olyat, aki figyel rád, és értékel.

28/F

2021. nov. 12. 22:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne fuss olyan, szekér után ami nem vesz fel‼️‼️
2021. nov. 12. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!