Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni hogy ne...

Mit tudok tenni hogy ne izzadjak ennyire? Elég 25-30 fokba 2 lépést tegyek, és már folyik rólam a víz. Mikor mozgok valamennyit, akkor gyakorlatilag azonnal elkezdek izzadni. Ez ellen lehet valamit tenni?

Figyelt kérdés

2020. júl. 25. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Hogyne lehetne, valoszinuleg csokkenteni kene a sulyodat.
2020. júl. 25. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Jégkockával töltött ruházat!
2020. júl. 25. 23:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, legyen nálad papírzsebkendő, és mozgás közben időközönként folyamatosan törölgesd a homlokodat, hónaljadat.
2020. júl. 25. 23:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
*egy csomót amúgy szerintem egy ruha föl tudhat szívni egyébként, de az se rossz talán ha lenge fajta. Talán lehet, hogy ilyenkor a lengébb jobb, mint a testhez simuló, és akkor a lenge legyezgeti, és akkor mint a hajszárító, így a szél fújja, és akkor talán jobban elviseled. De mondjuk pl ami teljesen eltakarja a hónaljadat, az a póló szerintem ilyenkorra nem jó. Tehát ami a hónaljadnál a testhez simul. Ott inkább lélegezzen, levegőzzön, szellőzzön (nem értek amúgy hozzá, csak gondoltam, jó tipp; de szóval ez a zsebkendővel törölgetős ez jó lehet. de amúgy nem is kell feltétlenül papírzsepi, de ha textil alapú zsepit használsz, akkor mondjuk mosd ki edzések között, de pl tesiruha, váltóruha is tényleg jó; és akkor amikor visszamész be a házba az edzésről, akkor visszaveszed az alapruhádat.)
2020. júl. 25. 23:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
*vagy akár pl le is zuhanyozhatsz mielőtt visszaöltözöl szóval rögtön, meg pl lehet, hogy nem feltétlenül mondjuk 30-40 fokban ajánlanám az edzést, mert az úgy már nagyon meleg lehet; annyira nem kell felhevülni. Vagy az edzésed, ha majd lehet menni uszodába, valszeg most lehet már; na , akkor uszodában tartsad az edzésedet, vagy strandon, amikor ilyen jó idő van akár. Tehát ilyenek , hogy úszás, evezés, st.b
2020. júl. 25. 23:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Létezik egy szer a fokozott izzadásra: Solutio antisudorica. Patikában lehet kapni.
2020. júl. 26. 00:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne siess soha, maradj a kényelmes nyugodt tempónál. Én ha sétálok emelkedőnek fölfelé 5-10 fokban is elég egy szál póló, ülve viszont 25-26 fokban is pokrócba ülök.
2020. júl. 27. 05:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Vércukrot mikor néztek?
2021. jún. 18. 15:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Szívprobléma is állhat a háttérben.
2021. jún. 18. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!