Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 18 éves lányként 5 szexpartner mennyire elítélendő?
és mindezt hajnali fél 5kor 🤷
hát nézd, tényleg nem kevés azért 18 évesen, de még nem is a világvége. ha nem ismer téged az új partnered, nem kell neki mindet elmondani, max. csak annyit, hogy nem vagy már szűz. inkább az lenne a fontosabb, hogy valóban megváltoztál-e, és nem fogod úgy cserélgetni a szexpartnereket, mint más a zokniját (hetente).
Kegyetlen rosszul érzem magam, szóval tényleg nem tudok aludni😖
Egy évet együtt voltunk, a legelején elmondtam neki mindent és azóta folyamatosan próbáljuk megoldani az emiatt keletkezett problémáinkat. Bátran állítom, hogy ez már a múlté de még mindig szeretnék véleményeket kapni, hogy jobban megérthessem őt is és magamat is, illetve mások tapasztalatait.
Na ezért lepontozás fog járni de azért őszintén válaszolok:
Nálam az 5 alapvetően kicsit sok, mert ahogy írtad is rıbancos, tehát félteném a kapcsolatot mert mivan, ha ezentúl is ilyen leszel (és ez nem csak lányoknál, hanem fiúknál is -pont). Viszont én azt látom rajtad, hogy tudod hogy ez nem jó, tudod hogy nem így kellett volna, tehát a jövőben nem fog valószínűleg megismétlődni. Így viszont nyugodt szívvel belemennék a kapcsolatba.
Semennyire. A gyakorin pedig nem kapsz reális képet a helyzetről.
Nekem az ötven sem elítélendő, te tested, te életedet, csak vigyázz magadra közben, ez a legfontosabb.
Ebben az a szomorú, hogy fogalmad nincs a világról magad körül és hogy jobb helyeken mennyire leszarják, hogy ki hány emberrel volt, nem ez a téma, ez nem az ember személyiségének a része, nem ez definiál.
F
kicsit szánalmas vagy, haver 😉
először leszólsz itt mindenkit, hogy szerinted itt senki nem tud értelmes választ adni, majd magadat az egekbe magasztalod, hogy neked csak a belső értékek számítanak és a végére odabiggyeszted, hogy F, hátha leesik neked valami 😂
Szerintem sok, de aki ezért szakít veled, attól jobb, hogy megszabadulsz. Eleve tanultál belőle és kicsit megbántad. Senkinek nincs joga elítélni.
Nekem is volt 16-17 évesen egy hasonló korszakom. Aztán megtalaltam a párom és lassan 30 évesen is vele vagyok. A múlt már lezárult, változtatni nem tudsz rajta. Ne marcangold magad miatta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!