Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem értem?
A történet igazából annyi hogy coming outoltam egy fiú barátomnak aki ennek ellenére is jön a kétértelmű vicceivel.
Ezzel nem is lenne baj ha nem lennék oda a srácért, viszont nem lök el ha közeledek. pl.: mondjuk összeér valamink ilyenek, meg van hogy adok neki fej simit (ami az eddigiek alapján tetszik neki)
Viszont az a baj hogy olyan mint az időjárás és sokszor hirtelen változik felém a viselkedése.(egyszer tolja a szokásos vicceit, utána meg mikor én mondok egyet akkor hát na az úgy nem muri neki)
Plusz hirtelen a semmivel is fel tudom dühíteni közben meg a többi osztálytársunkkal tök nyugodt meg jókedvű.(ez régebben volt mondjuk most valahogy kevésbé jön rá)
Plusz furcsán fel fel hozogatja azt a kérdést hogy tetszik e nekem, de máskor meg hajtogatja hogy ő nem meleg stb. Egyszer kijelentette, hogy szeret barátként azt is halkan meg félénken, de akkor kérdem én, ha nem tartozik a szivárványemberek közé miért érdekli hogy tetszik e nekem? I mean legyünk őszinték egy heteró embert hol érdekli hogy tetszik e a meleg barátjának?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre! 😅
Ne is foglalkozz velük, senki nem tehet róla hogy ilyen szűklátásúak. Bár sztem egy írta, mindkettőt.
Azt nem tudom hogy ő mit érez. Hány évesek vagytok? Mert ez még idősebb korban is kérdőjel lehet az emberben, hogy na vajon mit is érzek? Még nagyobb kérdőjel, ha még az is kérdőjeles hogy meleg e. Szóval lehet h ő sem tudja, lehet h csak barátként szeret... Majd az idő eldönti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!