Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most nem értem a barátnőm....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most nem értem a barátnőm. Nem értek a nőkhöz?

Figyelt kérdés

Az anyukájáék korlátozzák és nem lehetünk együtt. Aztán anyuja holnap elmegy dolgozni 9-től 16-ig aztán az apuja meg megy pestre. Szóval egyedül marad a hugocskájával (10 éves)

Az anyja megengedte, hogy holnap át menjek és tovább maradhassak a lányokkal. Csak annyi, hogy ebédet kell csinálni. De én nem akartam át menni délelőtt, mert csinálom a lakásomat, hogy be lehessen majd költözni. Ezt elmondtam neki és megsértődött, hogy nem leszek vele.

Most én vagyok a hibás?

Nekem is van dolgom.

Okés vele lehetnék, de ahh

23f 16l

2020. dec. 18. 21:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Az utolsó sor mindent elmond...
2020. dec. 18. 21:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért is?
2020. dec. 18. 21:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát elsősorban mivel még csak most 16, így a hormonok ilyenkor kegyetlenek tudnak lenni.😅 Gondolom ő úgy érzi, hogy megérdemli, hogy inkább vele legyél és rosszul esik neki, hogy inkább a munkát választod. Viszont nem vagy hibás, mert neked is van dolgod, vannak kötelezettségeid, amit meg kell csinálnod. Ha ő ezt nem érti meg, akkor sajnálom. De biztos vagyok benne, hogy ha ezt elmondanád neki és számon kérnéd konkrétan, hogy miért durcázott be, ő se tudna egy erős érvet mondani, csak azt, hogy rosszul esik neki hogy "hanyagolod" és a munka fontosabb neked mint ő. Hidd el, lányként biztos vagyok benne, hogy valami ilyesmi lenne. Szóval a válaszodra a kérdés, nem, nem vagy hibás, csak ő sértődött be egy olyan dolgon, ami szerintem nem érdemel ekkora felhajtást.
2020. dec. 18. 22:28
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

"Az anyukájáék korlátozzák"

"16l"

egy gyerekkel jársz, mégis mit vártál??

2020. dec. 18. 22:42
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

"Most nem értem a barátnőm. Nem értek a nőkhöz?"

Valóban nem értesz a nőkhöz, mert egy 16 éves kislánnyal jársz ember. Nem is értem mit vársz a kapcsolattól, szexen kívül persze, mert másra nem jó egy 16 éves kislány. Köze nincs a nőhöz még. Még a huszonévesek is baromira tinisek.

2020. dec. 18. 22:56
 6/11 Stark2000 ***** válasza:
91%
Korából adódóan ez normális reakció tőle. Más dolog, hogy egyébként éretlen és gyerekes viselkedés, de 16 évestől ne is várj többet.
2020. dec. 18. 22:57
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
Egyrészt, egy gyerekkel jársz, te pedig idős FÉRFI vagy. Ő nem fog racionálisan gondolkodni, ki a hibás és ki nem, és nem is ez számít egy kapcsolatban hanem az, hogy ki hogy érzi magát, és hogy tudtok jól együttműködni. A kis tinik jók, de neked kell őket vezetned. Ők csak az éppen felmerülő érzelmeikbe hemperegnek, te vagy a rend, az erő, aminek rendet kell tenni bennük és vezetni kettőtöket a megértés, együttműködés felé.
2020. dec. 18. 22:58
 8/11 anonim ***** válasza:
66%

Egy hisztis 16 éves KISLÁNY nem nő. Ne is várj tőle érett racionális gondolkodást.

Nem igazán értelek mit vársz.

Kicsit túlértékeled ezt a KISLÁNYT.

2020. dec. 19. 09:16
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

Figyelj, én 16 éves lányként(!!) írom, hogy tényleg ne várj több komolyságot:D

Jólvan persze mindenki más, de azért akkor is

2020. dec. 19. 11:15
 10/11 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem rólad mond el mindent hogy egy nálad 7!!! évvel fiatalabbal vagy együtt.

A csajról meg csak annyit, hogy ilyen korban a lányok jönnek a tömegcikkjével megfogalmazott csodás érvjeikkel hogy nekik férfi kell aki anyagi biztonságban van, meg érett és tud előre tervezni stb stb, ehhez pedig nagyon nem tudnak felérni a lányok.

A te hibád pedig az, hogy gondolom a saját korosztályodban nem tudsz elhelyeszkedni és a fiatalabbaknál meg több esélyed van, szánalmas.

Szexen kívül ne várj tőle semmit, ha az van egyáltalán xD

18/F

2020. dec. 20. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!