Ha nem merek odamenni a nőkhöz, akkor sohase lesz barátnőm?
Figyelt kérdés
26F2015. febr. 1. 21:48
1/11 anonim válasza:
Majd csak oda megy hozzád valamelyik
2/11 anonim válasza:
Mindhárom kapcsolatom során a nő kezdeményezett.
3/11 anonim válasza:
Ne félj. Nem olyan bonyolult lelkek, mint beállítják magukat.
4/11 anonim válasza:
Én azért nem mek oda, mert 2., 3. mondatuk után mindig otthagynám az összes hülyét a francba de megkell várni míg leszáll, elmegy, hasonló.
Van esély azokon kívül.
5/11 Gőgö$_Gúnár válasza:
Úgybizony,Dá.
Bátorság koma ;-)
6/11 anonim válasza:
Senki nem harapja le az orrod, vedd úgy, hogy beszélgetsz egyet.De gondolom te nem csak a nőkkel ismerkedsz nehezen, szóval úgy általában kellene ezt a dolgot gyakorolnod, mert más nem teszi meg helyetted. Lehet olyan szerencséd, hogy egy lány felszed, de az alap problémád ettől nem fog megoldódni.
7/11 anonim válasza:
Hát a lányok többsége szereti ha a pasi kezdeményez, szóval én csak azt tudom neked mondnai, hogy nyugodtna menj oda hozzájuk, most elküldeni úgy sem fognak (cska ha nagyon bunkók). De am nagyon ritkán odamennek a lányok is, viszont amint látom te már 26 vagy, szóval gondolom te már egy komoly kapcsolatot illetve egy komolyabb lányt keresel, és a veld egykorú lányok is többnyire így gondolkodnak, szóval kétlem hogy elküldneének szóval menj oda nyugodtna hozzájuk :) Semmit sem veszthetsz :) 18L
8/11 A kérdező kommentje:
6.
Igen a barátkozás se megy. Szótlan, és szociális fóbiás vagyok.
2015. febr. 1. 22:20
9/11 anonim válasza:
Nálam sajnos ez van, és én már nem is ennyi idős vagyok. Az is igaz rám, hogy nemcsak a lányokkal, nőkkel kapcsolatban vagyok ilyen. Persze nem, mintha sokszor beszélnék velük, ennek éppen az ellenkezője igaz. Tehát velem nemcsak az van, hogy nem merek, hanem nincs is hol odamenni.
10/11 anonim válasza:
Most olvasom, igen, én is az vagyok, nálam is ez az úgynevezett szociális fóbia van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!