Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha nem merek odamenni a...

Ha nem merek odamenni a nőkhöz, akkor sohase lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
26F
2015. febr. 1. 21:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Majd csak oda megy hozzád valamelyik
2015. febr. 1. 21:49
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Mindhárom kapcsolatom során a nő kezdeményezett.
2015. febr. 1. 21:50
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Ne félj. Nem olyan bonyolult lelkek, mint beállítják magukat.
2015. febr. 1. 21:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Én azért nem mek oda, mert 2., 3. mondatuk után mindig otthagynám az összes hülyét a francba de megkell várni míg leszáll, elmegy, hasonló.

Van esély azokon kívül.

2015. febr. 1. 21:51
 5/11 Gőgö$_Gúnár ***** válasza:

Úgybizony,Dá.

Bátorság koma ;-)

6/11 anonim ***** válasza:
42%
Senki nem harapja le az orrod, vedd úgy, hogy beszélgetsz egyet.De gondolom te nem csak a nőkkel ismerkedsz nehezen, szóval úgy általában kellene ezt a dolgot gyakorolnod, mert más nem teszi meg helyetted. Lehet olyan szerencséd, hogy egy lány felszed, de az alap problémád ettől nem fog megoldódni.
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát a lányok többsége szereti ha a pasi kezdeményez, szóval én csak azt tudom neked mondnai, hogy nyugodtna menj oda hozzájuk, most elküldeni úgy sem fognak (cska ha nagyon bunkók). De am nagyon ritkán odamennek a lányok is, viszont amint látom te már 26 vagy, szóval gondolom te már egy komoly kapcsolatot illetve egy komolyabb lányt keresel, és a veld egykorú lányok is többnyire így gondolkodnak, szóval kétlem hogy elküldneének szóval menj oda nyugodtna hozzájuk :) Semmit sem veszthetsz :) 18L
2015. febr. 1. 22:13
 8/11 A kérdező kommentje:

6.

Igen a barátkozás se megy. Szótlan, és szociális fóbiás vagyok.

2015. febr. 1. 22:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálam sajnos ez van, és én már nem is ennyi idős vagyok. Az is igaz rám, hogy nemcsak a lányokkal, nőkkel kapcsolatban vagyok ilyen. Persze nem, mintha sokszor beszélnék velük, ennek éppen az ellenkezője igaz. Tehát velem nemcsak az van, hogy nem merek, hanem nincs is hol odamenni.
2015. febr. 1. 22:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Most olvasom, igen, én is az vagyok, nálam is ez az úgynevezett szociális fóbia van.
2015. febr. 1. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!