Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 21 éves szűz pasi nem ért a...

21 éves szűz pasi nem ért a nőkhöz?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 22:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
attól függ
2012. aug. 30. 22:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Szüzen is érthet a nők nyelvén és lehet olvasott már sok mindent a szexről is de gyakorlatban még azért lehet kéne fejlődnie kicsit
2012. aug. 30. 22:38
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha szűz akkor feltételezem, hogy nem volt barátnője, amiből akár azt is le lehet vonni, hogy nem, még nem.
2012. aug. 30. 22:39
 4/14 anonim ***** válasza:
Van úgy, hogy még a 42 éves nem szűz sem...
2012. aug. 30. 22:40
 5/14 anonim ***** válasza:
Felszínes emberek részéről valószínűleg igen a válasz, aki viszont a külsőségeknél tovább is képes látni, az esetleg másra is gondolhat azon kívül, hogy "lúzer"-nek titulálná. Meg kell ismerni, aztán kiderül. :)
2012. aug. 30. 22:41
 6/14 anonim ***** válasza:
22 vagyok és még... Foghatnám bármire, de nem lenne értelme , mert tudom miért van ez a helyzet még, eddig annyira nem is volt rá idő, mert fontosabb volt, hogy legyen diplomám, viszont most már ráérek mindenre, elméleti alapok jóra csiszolva, csúnya se vagyok ... lesz ami lesz :)
2012. aug. 30. 22:42
 7/14 panini ***** válasza:

véleményem szerint a kettő nem jár kéz a kézben. valakinek lehet jó érzéke a nőkhöz avagy az elméleti tudása lehet széleskörű velünk kapcsolatban.

#22:42 néhány év múlva szívesen "belebotlanék" egy hozzád hasonló fiatalemberbe;)

2012. aug. 30. 22:52
 8/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy nálad is nem-e ez a probléma, de én például rondának érzem és tartom magamat, emiatt nem merek lányokkal ismerkedni, mert félek, hogy kigúnyolnának, főleg ezek a mai felszínes tini lányok. Ráadásul gátlásos vagyok idegenek előtt és kisebbségi komplexusom, önbizalomhiányom van.
2012. aug. 30. 23:03
 9/14 panini ***** válasza:
magadban keresd akkor a hibát, ne a "felszínes tinilányokban" és orvosold azt. továbbá ne tinilányoknál probálkozz.
2012. aug. 30. 23:04
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
6-os, te egy ökör vagy! Más már általánosban dug. Hiába hencegsz itt a diplomáddal, igazi észt nem a főiskolán osztanak!
2012. aug. 30. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!