Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mélyen aludtam, horkoltam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mélyen aludtam, horkoltam is,erre a párom ezt lekamerázta. Ez nem esett jól. Én nem csinálnék ilyet. Nem tudom miért csinál ilyet valaki. Nem horkolhatok ezekszerint?

Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 04:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, hogy miért csinálta és mond meg neki, hogy ez téged nagyon bánt.
2021. okt. 10. 07:45
 2/5 anonim válasza:
100%
Beszéltetek már korábban arról, hogy horkolsz-e vagy sem? Lehet csak meg akarta mutatni, hogy te igenis horkolsz.
2021. okt. 10. 08:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is tettem ilyet egyszer életemben, mert a férjem rettenetesen horkol, de ez már nem az a sima horkolás, hanem ijesztő...

Állította hogy nem horkol. Megmutattam neki. Évekig nem tudtunk emiatt egy szobában aludni. Aztán orvoshoz ment, volt egy lágyresz műtét, azóta sokkal jobb. Horkol még, de már el lehet viselni mellette.

2021. okt. 10. 08:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen én nem szoktam horkolni és azért vette fel,hogy ezt megmutassa,bár szerintem ilyet azért mégsem kéne. Mellesleg Ő mindig horkol,de én soha nem hozom fel,mert ez szerintem természetes.
2021. okt. 10. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is csináltam poénból mert mondta hogy ő bizony nem horkol. 🤣🤣🤣
2021. okt. 10. 15:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!