Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 1 évvel fiatalabb a pasim?
Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 07:39
11/20 anonim válasza:
Neked még csak kisfiúd van, nem pasid! :-D
12/20 October15 válasza:
Első barátnőmnél 2,5 évvel voltam fiatalabb. Effektíve a szülinapomon esett le neki, hogy 14 vagyok és nem 15. XD XD A kutyát nem érdekelte.
13/20 October15 válasza:
11.: Felétek a kisfiaddal szoktál járni? :D Miskolc goes brrrrrrrrrrr.
14/20 anonim válasza:
13-as
Ilyen erővel akkor ha azt írom valakinek hogy a pasiddal, akkor az a felnőtt fiával jár?
16/20 anonim válasza:
Akár sírig tartó is lehet. Rajtatok múlik nem másokon.
17/20 anonim válasza:
Ha Fortnite-ban csak PVP-zik akkor van ott nagyobb gond is mint 1 év korkülönbség.
18/20 Optipolar válasza:
Nekem általában idősebbek voltak a barátnőim. A legutóbbi pl 3 évvel, szóval nem gáz, de ha ez a kérdés felmerült benned, akkor nem lehetsz valami biztos a dolgodban.
19/20 anonim válasza:
Akkor gáz, ha 12 vagy a pasid meg 11. Ha 39-40 akkor tök mindegy.
20/20 anonim válasza:
Nem az életkor, hanem az életállapot azonossága a fontosabb:
Ha az egyik még infantilis, a másik koravén, akkor már az azonos életkor is problémás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!