Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 1 évvel fiatalabb a pasim?
Nekem volt már idősebb barátnőm és nem egy évvel volt idősebb, hanem 2-3 évvel. Nem igazán voltak ebből gondok, jól kijöttünk, baráti társaságukat is ismertem, nem nagyon csodálkoztak rajta, hogy összejöttek velem. Nem volt semmi cikizés vagy kínos pillanat. Ha a srác érett, normális akkor nincs gond.
(Most 24 vagyok, de most is jobban kijövök az idősebb lányokkal/nőkkel. Csak kissé bonyolultabb a kapcsolat, mikor esetleg én 5 évig nem akarnék gyereket, de amúgy szeretnék. Egy 30-33 éves nőnek meg nem igazán lenne arra ideje, hogy 5évig semmi, de utána esetleg még 2 gyerek. Fiatalabb korban kevésbé okoz gondot, pláne 1-2 év)
Az a gáz, hogy ezt megkérdezed. Hogy ez felmerül benned.
Minek vagy egyáltalán vele?
Amikor összejöttetek, is egy évvel fiatalabb volt...akkor szeretted? Vagy csak jól nézett ki?
Feltételezhető, hogy szeretted, és ezért jöttetek össze. Akkor nem volt baj az az 1 év...és most? Mi van, ha valaki kívülálló "gáznak" tartja? Akkor már nem is szereted?
Irígylem a gyerekek problémáit.
Meg ez a duma "PASIM"...bexarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!