Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nm fura az, ha egy párkapcsolatban a fiú 2 évvel fiatalabb?
Szóval nekem már hónapok óta bejön a srác, sokat szoktunk beszélni. Ő is mondta rám, hogy szép vagyok meg ilyesmi. Én szívesen összejönnék vele, de nm tudom, hogy mit gondolna a környezetem... Nektek mi a véleményetek erről? Ti összejönnétek egy nálatok 2 évvel fiatalabb sráccal? Tegyük fel hogy nem egy gyerekes vlki, hanem egy érettebb fiú.
16/L
Én magam biztosan nem jönnék össze fiatalabb fiúval, de több olyan pár is van a környezetemben akiknél ez a helyzet és nagyon jól megvannak. A ti korotokban plábe esélyes szerintem, hogy a fiú nem elég érett hozzád(amúgy is később érnek), de mindig vannak kivételek.
Szerintem ha te látsz a srácban fantáziát, akkor menj bele! Lehet hogy lesz a környezetedben olyan, aki elsőre furinak találja, de ha te boldog vagy vele akkor nem is számít más!
Én összejönnék fiatalabb sráccal. Hogy miért? Mert az eddigi összes barátom (azaz 3) fiatalabb volt. A legutóbbi például majdnem egy egész évvel.
De hogy 14 évesen mennyire érett az a fiú aki neked tetszik... Kérdéses. Amikor én együtt voltam a nálam egy évvel fiatalabb sráccal, ő 14 volt, én meg 15. Nagyon okos és intelligens volt, meg vicces, de így utólag akármilyen érettek is gondoltam, érzelmileg messze alattam járt :D
Szerintem vigyázz ezzel. De egyébként meg szard le a környezeted, aztán hajrá, legyél boldog 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!