Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel Boldog párkapcsolatban vagyunk de messze élünk egymástól meddig tarthat így a szerelem?
Nem vagytok ti semmilyen parkapcsolatban, ha allando jelleggel tavol eltek egymastol.
Lehet lepontozni, de a tavkapcsolat nem mukodik, mindegy mennyire szeretned vagy mennyire vagyakozol ra es naponta hany orat toltotok messengeren vagy viberen.
Csak rajtatok múlik. Mi kb egy éve jártunk és épp összeköltöztünk amikor a barátom kapott egy olyan állásajánlatot, amit józan ésszel nem lehetett visszautasítani... 1000 km-rel arrébb. Nekem meg ugy ott volt a saját munkám, amit nem hagyhattam ott csak úgy. Egy éven keresztül kb. kéthavonta sikerült egy-egy hétvégére találkoznunk. Mindenki, de tényleg mindenki azt mondta, hogy úgyis szakítani fogunk. Nem lett igazuk. :P Nagyon hiányoltuk egymást, osztottunk-szoroztunk, az lett a vége, hogy ott hagytam azt az állást és a barátom után jöttem, azóta is együtt vagyunk, most már több mint 6 éve.
Ne hallgass a károgókra, ha tényleg szeretitek egymást, akkor addig tarthat, ameddig csak kell, míg nem sikerül közelebb költöznötök egymáshoz. Sok sikert! :)
"De attól szeretjük egymást"
A nagy lótuszt! Nem egymást szeretitek, hanem az egymásról magatokban kialakított, idealizált képet, ami legtöbbször köszönő viszonyban sincs a valósággal.
Tudományos értelemben véve a "szerelem" max 1,5 év. Ha ennél tovább tart, az már betegség és kezelni kell. (Kivéve, ha mindkettőtöknek adott ez a rendellenesség)
Ez elég idő kisipabizálni a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!