Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A "házinyúlra nem lövünk"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "házinyúlra nem lövünk" szabály a munkahelyre is vonatkozik?

Figyelt kérdés
Mindketten csak alkalmisok vagyunk, gyakran nem is dolgozunk egy nap, szóval nem hinném, hogy ez probléma kéne hogy legyen.

2021. szept. 28. 00:13
A kérdező szavazást indított:
Nem probléma
De, ez probléma
49 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Úgyis azzal jössz össze akivel akarsz.

Ha engem kérdezel számomra a munkahelyen is érvényes lenne.

2021. szept. 28. 05:52
 2/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
95%
Felesleges hülyeség, mert ha valaki tetszik, akkor tök mindegy, hogy munkatárs-e. A lemondás több galibát tud okozni.
2021. szept. 28. 06:46
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
CSAK munkahelyre vonatkozik. Egyébként inkább arra használják, hogy felettesként nem kezdek ki az alárendeltemmel.
2021. szept. 28. 07:11
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

A munkahelyi "összejövés" hátránya a szakítás után mutatkozik meg.

Ilyenkor aztán vagy az egyik, vag a másik távozik a munkahelyről, hogy ne mérgezzék a többiek levegőjét - és ne kelljen látni a régebbi látni kívántat.

2021. szept. 28. 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Főleg a munkahelyre vonatkozik.
2021. szept. 28. 12:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyemen egy csomó ilyen kapcsolat szövődik, nincs ezzel gond, az esetleges szakítás utáni élet macerás inkább.
2021. szept. 28. 12:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja, leírták az előttem lévők is, hogy csak azért nem lövünk házinyúlra, mert már előre tudja mindenki, hogy úgysem tart örökké, csak az, ami utána jön. :-)

Ami meg utána jön az nem fogja felemelni a gazdaságot! :-)

2021. szept. 28. 15:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a válaszolóknak nem nagyon tűnt fel, hogy a kérdés a tini kapcsolatok kategóriában van. Ezért kérdezi a kérdező, hogy a munkahelyre IS vonatkozik-e, mivel neki valószínűleg még a suli teszi ki az élete nagy részét, és a szabályt is arra vonatkoztatja elsősorban. Másrészt ha tényleg tizenévesek vagytok, akkor ez tényleg valami nagyon átmeneti, alkalmi munka lehet, úgyhogy ha szét is mentek esetleg később, addigra már rég nem itt fog dolgozni egyikőtök sem. A szabálynak akkor van jelentősége, ha fennáll a veszélye, hogy szakítás után még évekig, évtizedekig egymás mellett kell élnetek / dolgoznotok / tanulnotok.
2021. szept. 28. 15:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem főleg a munkahelyre vonatkozik, az esetleges szakítás miatt.

Bár, ahol pl. édesanyám dolgozik, ott nagyon sok pár a munkahelyen jött össze, és többen már 15-20 éve házasok... úgyhogy szerintem, ha kölcsönös a vonzalom, nem érdemes eldobni a lehetőséget, mert "mi lesz, ha..."

2021. szept. 28. 17:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem vettem figyelembe ezt a "szabályt" és nem volt ezzel gondom. Többször jártam olyan lánnyal, aki házi nyúl volt. Ha mindketten értelmesen tudtok szakítani, akkor semmi gond nem lesz utána.
2021. szept. 28. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!