Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Házinyúlra nem lövünk?

Házinyúlra nem lövünk?

Figyelt kérdés

Ő a munkatársam, szeptemberben kerültem az új munkahelyemre, azóta szemezünk, de akkoriban nekem volt egy párom. Januárban szakítottunk, innentől a srác belendült. Egy rendezvényen levakarhatatlanná vált, majd randizgatni kezdtünk, sokat beszélgettünk. Egyik nap írt, hogy épp erre jár, megiszunk-e egy üveg bort. Mondom, gyere... és igen, AZ lett a vége. Majd még ismételtünk is egyet, egy munkahelyi buli után együtt mentünk haza, és utána egy teljes napot (és egy éjszakát) kettesben töltöttünk. Isteni volt, egész nap szeretkeztünk, dvd-ztünk és simogattuk egymást. Én az elején megfogadtam, hogy nem szeretek bele, mert 10 évvel fiatalabb tőlem, ráadásul külföldi és afroamerikai a srác. A Családom igencsak ellenezné ezt az egészet! Ő kimondta, hogy szerelmes belém, és én is elkezdtem érezni valamit, ezt el is mondtam Neki. Erre megijedt. Most amolyan köztes állapotban vagyunk, napi szinten kommunikálunk, de Ő nagyon távolságtartó lett. Pedig Ő kérte, hogy beszélgessünk, sőt tegnap azt írta, hogy ne legyek olyan távolságtartó Vele. Aztán arra hivatkozott, hogy kollégák vagyunk, és nem tudja, jó-e folytatni. Közben meg izzik köztünk a levegő, a kollégáink is már megjegyezték ezt...

Na, ilyenkor Ti mit csinálnátok?

2015. ápr. 1. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, csak nyulakra :DD
2015. ápr. 1. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Házinyúlra is lövünk, de csak házon kívül.
2015. ápr. 1. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Elsül az 1lövetű?!
2015. ápr. 1. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem konnyu helyzet. Nyilvanvalo, hogy az egyetlen akadaly a srac reszerol az a "munkatarsak vagyunk". En ugy gondolom, hogy ez kamu.. Ha ennyire zavarna, nem nyomult volna rad. Neked viszont el kell dontened, hogy mit erzel es mersz-e kockaztatni egy boldog kapcsolat remenyeben. A csaladodat nem ismerem, de szerintem ha egy felnott no vagy, akkor vannak olyan dontesek akiket a csalad tobbi tagjanak tiszteletben kell tartani. Ne huzzatok ezt sok ideig, mert lelkileg meg nehezebb lesz. Beszelj a sraccal, hogy konkretan mit szeretne es vagy legyetek egyutt vagy hagyjatok abba az egeszet. Akarhogy is lesz, ne menjen a munka rovasara, mert nem lesz konnyu ujra elhelyezkednetek ha ne adj Isten barmi galiba tortenik!
2015. ápr. 1. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:

1-2-3... köszi az offot. Jól elvagytok. De kaptok egy jó kis mínuszt...

4. Igen, ezt rendbe kellene tenni, de nem megy. Az lenne a jó, ha nem kommunikálnánk egy darabig. Egy nyelvsuliban dolgozunk, így nincs közvetlen munkakapcsolatunk, max. helyettesítjük egymást. Viszont Ő kéri, hogy ne legyek hideg Vele. Úgy érzem, most tett egy pipát a nevem mellé, bár azt mondja, valóban 7 hónapja erre várt. Azt mondja, nagyon különleges vagyok Neki, de nem akar félrevezetni. Ő meg érzi, hogy kezdek belé szeretni (na ez így is van).

2015. ápr. 1. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!