Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Házinyúlra nem lövünk de mégis?

Házinyúlra nem lövünk de mégis?

Figyelt kérdés

Van egy kollégám, pár évvel idősebb. Mindketten egyedülállóak vagyunk már jó ideje. A kezdetektől jól kijövünk egymással, nagyon jól el tudunk beszélgetni, viccelődni. Az utóbbi időben egyre kétértelműbb jeleket ad, sokszor rám ír (nem munkával kapcsolatban, van hogy több órán át, akár hajnalig dumálunk), ha csinosabban öltözöm elkapom a pillantását ahogy végigmér, pikánsabb dolgokkal ugrat, elkísér a munkából hazafelé pedig nem is esik neki útba, stb.

Ellenben rendszeresen hangoztatja hogy ő munkatárssal soha nem kezdene, mert mi lenne ha rosszul sül el és akkor egész nap a másikat kell nézegetni a szakítás után is. De egyszerűen nem értem. Ha így gondolja akkor mégis miért viselkedik velem így? Vagy ő sem tudja mit akar?

2019. márc. 2. 10:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Mert mást diktál az esze és mást a szíve... ha ezt hangoztatja akkor valószínüleg próbál az eszével a szívére hatni (győzködni magát), hogy ebből melyik győz, majd elválik.

Neked mi a véleményed? Összejönnél vele, vagy benned is van egy félsz, hogy mi van ha rosszul sül el?

2019. márc. 2. 10:20
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is volt egy ilyen pasi az életemben. Most a férjem és van 1 fiunk :D
2019. márc. 2. 10:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is az lehet, amit #1 írt.
2019. márc. 2. 10:52
 4/12 TR75 ***** válasza:
91%
Igen, szerintem is hezitál, és talán azt szeretné, ha te lépnél.
2019. márc. 2. 10:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom. :D Igen, az a baj, hogy kicsit én is félek.
2019. márc. 2. 10:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Pedig döntened neked kell, mert ő benne lenne így is.
2019. márc. 2. 11:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Rád nyomja át a döntést, ha te lépsz, akkor téged lehet, majd okolni, ha nem jött össze.
2019. márc. 2. 11:45
 8/12 A kérdező kommentje:
És ha félreértelmezem és mégse akar tőlem semmit? Aj borzasztó ez a helyzet.
2019. márc. 2. 12:46
 9/12 anonim ***** válasza:

"Ellenben rendszeresen hangoztatja hogy ő munkatárssal soha nem kezdene"

Itt is a válasz a kérdésre.

Én úgy érzem, haverkodni próbál Veled, plusz, az első bekezdésbe belegondolva belém már jó pár kolléga 'szerelmes volt".

Attól még, hogy ellenkezik a nemetek, nem kell feltétlenül szerelmesnek értelmezni a közeledését. Voltak kollégák, akik ellenkező nemüként ilyen mély baráti viszonyt ápoltak és sosem jöttek össze.

2019. márc. 25. 21:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Na pontosan ezt sz.ptam most be nagyon csúnyán. Sráccal addig-addig játszottunk, míg végül is elkezdtünk ismerkedni. Csakhogy egy lelki nyomorék vagyok és erre jó előre figyelmeztettem. Ő gyönyörű szavakkal biztosított róla, hogy (mikor elkezdtem megmutatni magam) ő kedvel, fontos vagyok neki... Aztán egyszer összevesztünk. Egy hónapja. Köszönni is alig akar, és azóta már talált másik kolleginát (pár hete jött), akivel egy az egyben ugyanazt csinálja, mint velem az elején. Elengedtem a dolgot, de ettől még nagyon fáj, főleg az, hogy voltam olyan barom és hittem neki. A napjaim borzalmasan telnek az utóbbi időben.

Szóval ha rám hallgatsz, tartsd magad az arany mondáshoz és NE lőj arra a nyúlra! Ismerkedés, kapcsolat építés, oké. Aztán inkább mondjon fel valamelyikőtök. Ha nem jön össze valamiért, vagy vége lesz, pokollá fogja tenni a munkahelyi légkört számodra.

2019. ápr. 3. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!