Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyag a barátom?

Figyelt kérdés

Én egy céltudatos lány vagyok. Jól tanulok, egész nyarat végig dolgozom, a későbbiekben sokra szeretném vinni. Van egy barátom aki idáig 2x megbukott, állítása szerint most összeszedi magát, mert miattam már van értelme az életének. Esti iskolába jár most, mellette dolgozik, de sokszor van hogy most sem megy be órára, arra fogva, hogy tanul, majd egy órával később már haverokkal van, vagy játszik. A kresszt is elkezdte, de fél év alatt még mindig nem fejezte be, az elején jár. Én már rég megcsináltam, pedig nekem is sok dolgom van, elég húzós iskolába járok. Szakítani nem szeretnék, mert ezen kívül rendes, de nem tudom mit tehetnék. El vagyok keseredve. A válaszokat előre is köszönöm!

18/l, 19/f

2021. szept. 27. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnélek még jobban elkeseríteni, de ezek az emberek általában nem változnak. Sajnos nem tudsz mit tenni ellene, vagy elfogadod, hogy ő ilyen, vagy a jövődre tekintettel szakítasz vele, mert ez a hozzáállása még nehézségeket fog okozni.
2021. szept. 27. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így az életben semmilyen céljáért nem fog tenni, ha mindent csak halogat. Döntsd el, hogy szeretnél e ilyen emberrel együtt lenni. Szerintem ha nem is szeret tanulni, vagy nehézségei vannak, azért egy kettest összehozni nem olyan nagy dolog.
2021. szept. 27. 20:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb én is ilyen voltam mint a barátod, nagyon link, hanyag, nem becsültem semmit, igazából azt se tudtam hogy kell szeretni. Másfél év után megunta a barátnőm és szakított, utólag belegondolva teljesen jogosan. Kellett ez a pofára esés, hogy összekapjam magam minden téren. Azóta van 3 szakmám, megtanultam tisztelni a szeretteim és megbecsülöm amim van.
2021. szept. 27. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Az majd össze kapja magát,nem hiszem hogy neked kéne aggódni a jövője miatt,és őszintén szólva nem hagynám hogy ehhez közöd legyen hogy én mit csinálok szabad időmben vagy hogy b--om el az életem,majd a szüleim dolga megnevelni. Ha hülye vagyok magamnak vagyok hülye nem neked...te meg döntesz mit akarsz csinálni,nem vagytok még házasok.
2021. szept. 27. 21:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Három lehetőséged van:

- Így marad minden, és elviseled, hogy valószínüleg sosem fog megváltozni.

- Szakítással fenyegetőzöl, hátha úgy észbekap.

- Szakítassz és keresel egy normális fiút.

Ezeken kívül mást nagyon nem tehetsz.:(

2021. szept. 27. 23:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki alapvető szempontból ilyen igénytelen, lusta, az a párkapcsolatában is ilyen.

Te dolgozol, tanulsz, ő meg lógna és a haverokkal ütné el az időt később is.

Teljesen különbözik a személyiségetek, életfelfogásotok, a kötelességtudatról, felelősségrudatról, életcélról való felfogásotok.

Abszolút két, külön világ. Nem pazarolnám rá az időmet.

2021. szept. 28. 04:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki ilyen a tanulással kapcsolatban, ilyen lesz a munkával is. Nem fog dolgozni, haverokkal lesz, tesped otthon, te meg majd dolgozol.

Hát... Te tudod.

2021. szept. 28. 08:26
 8/9 anonim válasza:
100%
Ha valamit el szeretnél érni az életedben, és te biztos el akarsz mert céltudatos nő vagy, akkor mindenféleképpen szakítanod kell vele. Azért mondom ,mert "Ő"vissza fog téged húzni, visszafog tartani a céljaid elérésében és a döntéseidet mindig meg fogja kérdőjelezni. Nem vagytok egy szinten , egy hullámhosszon és ez későbbiekben nagyon meg fog mutatkozni.
2021. szept. 28. 10:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé lebeszéltek róla, de szerintem (mivel az utóbbi időben megváltozott) megérné még fél évet mellette maradni, hogy hogyan bírja ki: visszatér-e a hanyagsága, vagy tényleg megváltozott. Nem vagytok még kifutva az időből.
2021. szept. 28. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!