Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vécézés közben benyitott rám a barátom anyukája, nagyon ciki?
Beültem kakilni a barátoméknál, nyomkodtam a telómat és videót néztem, sajnos nem lehet kulcsra zárni a vécét ezért az a szokas hogy megkérdezzük van e bent valaki. Én ezt nem hallottam és tök váratlanul csak annyit hallok hogy nyit be valaki. Balra van a wc az ajtótól és háttal. Anyukája már harom lépéssel bent mikor észleli hogy ott vagyok.
Rögtön kiment, és elnézést kért meg kifele fujjongott egyet tök bunkón, nem tudom miért... Ugy szégyellem magam hogy nem igaz.
Elmondjam a barátomnak vagy ne?
Lehet, hogy kopogott, csak a kérdező éppen a telefonját bambulta és nem vette észre.
A kérdező maga is említette, hogy meg szokták kérdezni, hogy nem-e foglalt.
Illetve az anyuka rögtön elnézést is kért.
Valószínűleg azért morgott, mert a kérdező a telefonját nyomkodta a wc-n és észre sem vette, hogy kintről szólnak.
Valamilyen szinten ciki, de most így alakult ennyi. Barátodnak elmondhatod, gondolom nem emiatt fog dobni.
Amúgy erről a telefonnyomkodásról tényleg szokjál le, pláne vendégségben ezzel húzni az időt, illik minél hamarabb végezni, nem még lejátszani 5 játékot, megnézni 2 filmet, meg írni 8 barátnőnek, hogy éppen mit csinálnak.
Ha sokáig ültel bent ,akkor egy kicsit ciki.
Felejtsd el a telefonozast a wcben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!