Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Letiltanátok ilyen embert??

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltanátok ilyen embert??

Figyelt kérdés
Néha azt érzem hogy bolond vagyok.Szép csinos lány vagyok még 2évig olyan férfire vártam hogy találkozzon velem aki életében sem jönne el. Hitegetett éveken keresztül hogy szeret és jön hozzám. De semmi...eltűnt most is nem szól hozzám tali előtt persze nem ír vissza..... Letiltanátok a helyemben? Nincs szívem hozzá belül azt várom hogy írjon...
2021. szept. 24. 17:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ha O azért van velem akkor már eljött volna ha csak azt akarja 🙂 nem értitek hogy nem jött egyszer se ? Hát ki írtam
2021. szept. 24. 17:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Most ide hiába írtad ki ember nem te vagy az első sőt nem is az utolsó akit ilyen csúnyán átvertek/átvernek tiltsd le akkor ha úgy jobb
2021. szept. 24. 17:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan hülye vagy, hogy hagyod magad 2 évig hülyíteni neten valami idegen pasinak akkor ezek után mit vársz?

Lehet van gyereke meg felesége és csak neten hülyíti az olyan fiatal és naív lányokat, mint te.

Ennyire nem lehetsz kiéhezve a szeretetre és figyelemre, hogy 2 évig hagyod magad hitegetni.

Láttad egyáltalán hogy néz ki? Legalább videochaten.

2021. szept. 24. 17:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem várnék 2 évet egy netes palira aki állandóan lelép mikor találkozni kellene... szerintem ne írj neki vissza többet
2021. szept. 24. 17:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
13-as nem a szeretetre van ő kiéhezve xd
2021. szept. 24. 17:59
 16/18 A kérdező kommentje:
Nincs neki mert ismer a családja is már engem. Irkalnak hogy várnak engem sógornője nem is lakik már velük mégis irkál hogy várnak meg kérdezte miért nem mentem el hozzájuk tavaj is mert a fiú mondta hogy vagyok neki is vinni akar. Honnan lenne neki felesége vagy gyerek? Épp ezt nem értem ha még az anyjának is beszél rólam meg tudnak mindenki rólam akkor miért csinálja ezt velem nem flegman kell csúnyán írni minek írtok akkor ide ha nem tudtok normálisan?? Persze hogy láttam őt videóba meg az unokatesóm az övét vette el meg más aki ismeri is mondja hogy nincsen felesége mi mindennap ebbe a két évbe beszéltünk reggeltől estig csak nehéz öt most békén hagyni mikor kisebb korom óta mondta hogy szeret meg össze költözünk ne hogy már csak én legyek a hibás
2021. szept. 24. 18:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerelmes vaaaaagyok beléd gyere hozzám feleségül ilyen fehérmájú nőre vágyom mint amilyen te vagy
2021. szept. 24. 18:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Nincs senki, akinek ezt elmondhatnád? Ne várj itt csodát a válaszok terén,rengetegen csak a frusztrációt jönnek levezetni ide. Ne éld bele magad ebbe a dologba szerintem,és keress mást, ez a vonat elment, ha érdekelnéd már keresett volna élőben is.
2021. szept. 24. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!