Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Titeket is letiltanak a Facebookról azok a pasik, akiket bejelöltök?
Figyelt kérdés
Nálam mindig az van, hogy megtetszik valaki Facebookon pl, gondolok egyet, bejelölöm. Másnap már sehol sincs, mert a tiltólistájára kerültem. Kb 9 pasi tiltott le eddig, a többi csak megszünteti azt az opciót, hogy bejelöljem. Nálatok is van ilyen, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? 18L2020. jan. 25. 14:27
1/10 anonim válasza:
Csak úgy? Bejelölt, aztán máris letiltotta?
Szard le őket, még élőben is.
2/10 anonim válasza:
Felajánlkozás ez a részedről, ők viszont se nem ismernek, se nem tetszel nekik.
3/10 anonim válasza:
Én még nem is hallottam ilyet, hogy lány szép fiúkat jelölget be totál ismeretlenül.
4/10 anonim válasza:
1# bas.zki, félre olvastam :D
De 2-es megvalaszolta
5/10 anonim válasza:
Emiatt nem vagy szerencsétlen. Ők ítélkeznek rólad, van egy nézőpontjuk. Nem tetszel nekik, nem szimpi a facéd, állítanak rólad egy képet hogy milyen is vagy és ha szimpi visszaigazolnak ha nem akkor meg nem. Ennyire egyszerű. Nem kell mindenkinek megfelelni.
6/10 anonim válasza:
az egyetlen lehetséges opció hogy kibäszott csúnya vagy. sajnálom de ez az igazság
7/10 anonim válasza:
Egy büdös szó nélkül ne jelölgess be senkit, mert taplóság. Általában az ilyen meglepetés szerűen jelölgető emberek kamuprofilok, szóval lehet ezért is tiltanak le.
8/10 A kérdező kommentje:
7# De volt, akit látásból “ismertem” a suliból még régebben...
2020. jan. 25. 15:44
9/10 Marcell000 válasza:
Ha ilyen célból ismerkednél interneten akkor ott a tinder például. FB-n nem hiszem, hogy sikerrel járnál(biztos van kivétel), tekintve, hogy sokan ismerősökkel beszélgetnek és csoportokba nézelődnek, nem ismerkedni akarnak.
10/10 anonim válasza:
Engem nem tiltott még le soha senki, mivel nem jelölgetek be ismeretleneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!