Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tisztelt Lányok! Mi szokott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztelt Lányok! Mi szokott lenni az oka annak, ha bejelöltök egy srácot facebookon?

Figyelt kérdés
Tudom, ez a facebookos téma talán kissé gyerekesnek hangzik, de akkor is kíváncsi vagyok rá. Én például csak akkor jelölök be lányt, ha tetszik és találkozni szeretnék vele de nincs meg a száma. Nem vagyok az az ok nélkül jelölgetős típus.

2017. júl. 9. 11:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én az ismerőseimet jelölöm be, akikkel tartani akarom a kapcsolatot. Ha valakit nem ismerek személyesen, nem fogom ismerkedés céljából facen megkeresni, se visszajelölni ismeretleneket.
2017. júl. 9. 11:34
 2/11 anonim ***** válasza:
na ez engem is érdekel o.o halljuk!
2017. júl. 9. 11:35
 3/11 anonim válasza:
100%
Ha ismerem valahonnan.Munkahely suli stb.
 4/11 szerintemse válasza:
Ha bejon neked az illeto pl.. de van olyan aki csak esz nelkul jelolget. De ha az illetonek tetszesz azt a kepeid alatt is tudatni fogja veled lajkolgat stb
 5/11 anonim ***** válasza:
Ismerem
2017. júl. 9. 11:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Ismerem valahonnan, közös ismerőseink vannak
2017. júl. 9. 11:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Csak azt jelölöm be, aki igazából ismerek. Pl. iskolából, munkából, és feldobja a fb a kit ismerhetek között.

Ismerkedésre nem használom, idegeneket, felületes ismerősöket nem jelölök be.

De szoktak idegen férfiak csak úgy bejelölni. Nem szoktam őket visszajelölni.

2017. júl. 9. 11:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus vagy azt erzem h na őt meg kell ismernem 17L
2017. júl. 9. 12:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon-nagyon ritkán jelölök be fiúkat, meg úgy bárkit is.. Általában ha bejelölöm akkor azért mert tetszik. De előfordult már olyan, hogy teljesen véletlenül jelöltem be egy srácot, csak akkor vettem észre hogy bejelöltem mire visszaigazolt.
2017. júl. 9. 12:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha ismerem. Vagy ha csak látásból ismerem viszont bejön.
2017. júl. 9. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!