Itt a gyakorin ha valakit letiltanak privátban, az kap róla értesítést?
Engem önmagában a privát nem zavar, csak azt utálom mikor napokig beszélgetek valakivel, aztán egyszer csak se szó, se beszéd eltűnik.
Ez főleg akkor bosszantó, mikor ő írt rám először.
Olyankor mindig írok egy szemrehányó üzenetet, hogy azért illene elköszönni mielőtt lelép. Csak jó lenne tudni, hogy egyáltalán megkapja-e még azt, vagy addigra már tiltva vagyok!?
Vagy ötször írtam már a lenti info mailra ezzel kapcsolatban, soha nem kaptam választ. Szó szerint értelmetlen NEM bevezetni a privátok kikapcsolását, mert így csak a zaklatásokat segítik elő. Ha kikapcsolható lenne, végre nem kellene arra bejelentkeznem, hogy valamelyik hülye épp hogy akarja kinyírni a családom, mert nem értett egyet velem valamelyik téma alatt. Zaklatnak! Akkor a hivatalos álláspont az, hogy ez rendben van?
A nők is nyugodtan kapjanak csak kéretlen szexuális zaklatásokat?
Ugyan már. 2021 van, csinálják meg. 100%-ban az oldal felelőssége.
Nem jelez ki nekik semmit, csak annyi változik, hogy onnantól automatikusan nem kapod meg az üzenetüket.
Amúgy ez a privát-kikapcsolós dolog nekem is nagyon tetszik, és örülnék neki, ha bevezetnék. Én erre az oldalra nem ismerkedés miatt járok, valamint nem is szeretnék x hetente kapni ilyen regisztrálj ide-oda jellegű priviket. Tud hasznos is lenni, nem arról van szó, de nekem inkább ártott, mint segített. Össze sem merem számolni hány megkérdőjelezhető állapotú emberke talált meg ott, gyakran nyomdafestéket nem tűrő stílusban. Amit amúgy szerintem nem érdemeltem ki.
Elnézést az off-ért, de hátha segítenek valamennyit a soraim, és bevezetik egyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!