Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Letiltanátok ilyen embert??

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltanátok ilyen embert??

Figyelt kérdés
Néha azt érzem hogy bolond vagyok.Szép csinos lány vagyok még 2évig olyan férfire vártam hogy találkozzon velem aki életében sem jönne el. Hitegetett éveken keresztül hogy szeret és jön hozzám. De semmi...eltűnt most is nem szól hozzám tali előtt persze nem ír vissza..... Letiltanátok a helyemben? Nincs szívem hozzá belül azt várom hogy írjon...
2021. szept. 24. 17:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2021. szept. 24. 17:37
 2/18 A kérdező kommentje:
18-27
2021. szept. 24. 17:39
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme lenne le tiltani? Ha meg nem ír akkor meg hívd fel és úgy próbálj meg beszélni vele
2021. szept. 24. 17:40
 4/18 A kérdező kommentje:
Elég gyerekes a viselkedése igazából lassan 30evesen ilyen csúnyán atverjen egy kislányt mert én még egy kislány vagyok nem érzem magam felnőttnek egyáltalán hiába vagyok már 18 éves.
2021. szept. 24. 17:40
 5/18 A kérdező kommentje:
De minek hát most két alatt jött hozzám egyáltalán talik előtt lelép nem eroszakoskodhatok rajta ezért kérdezem hogy mit csináljak vele mert azért azt is rossz nézni hogy elérhető viszont letiltom 2p múlva fel van oldva
2021. szept. 24. 17:41
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt lehet átverni aki hagyja magát
2021. szept. 24. 17:42
 7/18 A kérdező kommentje:
Hát hagytam magam igen mint egy kisgyerek úgy örültem neki nem tudom mi van velem ha írt akkor voltam nyugodt meg boldog Ha nem ír sírok meg fáj rendesen ez nem tudom miért van volt már nekem rendes kapcsolatom is és örültem hogy szakitok velük nem szerettem őket senkit! Őt még nem is láttam még 2 év alatt így huykitett egyébként még ma is írta hogy ne haragudjak rá megváltozik de ugyanúgy nem ír azóta se mondjuk nem is érdekel mert nem akartam neki megbocsajtani amugy sem azt írtam hát tudtad hogy ez lesz mégis meg csináltad velem de el se olvassa nem válaszol
2021. szept. 24. 17:46
 8/18 anonim ***** válasza:
75%
Rájött h idős hozzád
2021. szept. 24. 17:46
 9/18 A kérdező kommentje:
Dehogyis hát nálam fiatalabb nőkkel össze fekszik meg együtt van mellettem ugyanúgy mint velem
2021. szept. 24. 17:47
 10/18 anonim ***** válasza:
74%
Mi lenne ha olyan fiút találnál magadnak aki nem csak azért lenne veled h meg@asszon?
2021. szept. 24. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!