Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerdezo0104 kérdése:
Hogy teszteljem hogy szeret-e még vagy nem?
Figyelt kérdés
2016 ba megismertem egy lányt 11 éves voltam ő pedig 14.
Beszélgettünk… kedveltek egymást és elmondta hogy mit érez irántam, be vallottam Enis hogy több mint barátság.
Teltek az idők, elkezdett dolgozni Szekszárdon a Cabtec-nel… és egyik napról a másikra azt mondta nem szeret már és nem akar velem lenni…. Elfogadtam de ugyan úgy találkoztunk nála aludtam meg történt mindig aminek kelett….
Nem tudom most mi van… valaki valami tanács? Én szeretem nagyon, vissza szeretném szerezni.
17 vagyok és lány vagyok. Igen biszexuális.
2021. szept. 14. 19:26
1/2 anonim válasza:
Írj rá hogy mi újság
Ne úgy kezd H felakarod szedni
Csak uyg dumalgatni mint régen lehet jól esne neki,hacsak nem váltatok el haragban
2/2 anonim válasza:
Szerintem beszéljétek meg a dolgot. Sokat nem veszíthetsz vele, ha őszinte vagy.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!