Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teszteljem magam? Vagy megbánnám? Vagy ha tesztelek mással tegyem? (meleg kérdés)
OKJ-n tanulok és van egy pár tini is, akik esti órákra is bejárhatnak ha nappalin hiányoztak vagy valami. Na és van egy csoport az osztályoknak a facen.
Na szóval van egy srác aki bejár az óráinkra mert nappalin nem tud ott lenni az órán. Szóval mindig néz. Aztán pár napja bejelölt a csoporton keresztül.
Rám is írt, hogy nem vagyok-e nyitott srácokra. Bevallom sose gondolta rá, de el se ítéltem. Azon agyalok, hogy vajon csak szivat? Vajon tényleg meleg?
Töröm a fejem, nagyon. Lehet be kéne vállalni. Mert gondoltam már rá egyszer, hogy azért kipróbálom sráccal, hogy tudjam nem az én világom.
De ha rosszul sül el kínos lehet, hogy egy helyre járunk. Nem Illetve azon, hogy megírjam ezt így mind neki.
Mint látjátok nem lenne ellenremre, de csak kíváncsiság és csak egyszer. Vagy lehet tök mással kéne? Kicsit fura de idegesít és izgat is a dolog.
Mármint az hogy tényleg milyen lehet pasival. De nem áll fel rá pl. Csak érdekel. Értitek a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!