Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan teszteljem hogy tetszek a neki?
Figyelt kérdés
Sokszor nezzuk egymast majd elkapja a fejet,sokszor segit ugy hogy sug pl mikor tablanal vagyok,amikor beszel sokszor nez ram.De ez meg semmi,hogyan teszteljem h bejovok az osztalytarsamnak? Arra gondoltam h "veletlen" otthagyom a pulcsim a teremben ahol elotte ulok es gyorsan kimegyek es h utanam hozza e figyel e ram.Ilyesmiket irjatook;D 17/L2017. dec. 6. 19:43
1/2 anonim válasza:
Hát nem'tom...nekem ez a pulcsis elég amatőr (:...Hidd el, az nyert ügy, amikor rádnéz, s kitágul a pupillája. Az 100% - mert ugye vannak félősebb fiúk - mint pl én /: - akik nem azért nem viszik, mert nem tetszik nekik a csaj...hanem mert félnek...:(
2/2 anonim válasza:
Mi lenne ha hazafele menet megkérdeznéd, hogy nem akar-e elmenni valahova? Mármint te tudod, hogy mennyire "tetszhetsz" neki, de valószínűleg kedvel, szóval... miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!