Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszek neki vagy sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek neki vagy sem?

Figyelt kérdés
Van a sulimban egy 1 évvel idősebb fiú, aki év elején meg még igazából most is mindig a közelemben járkált a folyosón és folyton mosolygott rám. Aztán nekem is egyre jobban kezdett megtetszeni, majd egyszer bejelöltem Facebookon és vissza is jelölt. Pár hét múlva ráírtam hogy "szia". Visszaírt, de csak ő is ennyit. Majd megkérdeztem tőle hogy mizu, látta, de nem válaszolt. Majd később láttam Facebookon egy bejegyzést amelyen szerepelt és megkérdeztem tőle hogy milyen volt az az esemény amin részt vett. (Egyébként mindent amit írtam neki úgy pár perc után látta is.) Ezt is látta de nem válaszolt:(. Nagyon szeretnék vele összejönni mert mostmár teljesen magába bolondított XD. Lehet hogy csak személyesen akar majd beszélni velem? Légyszi segítsetek :D

2017. dec. 2. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyszer menj oda hozzá, és beszélj vele. Ott majd kiderül hogy tetszel-e neki. A net nem mindíg jó. Élőben négszemközt más beszélni, és nehezebb is
2017. dec. 2. 12:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ha odamennel csak leegetned magad inkabb felejtsd ot el nem akar toled a vilagon semmitxd
2017. dec. 3. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!