Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teszteljem magam? Vagy megbánn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teszteljem magam? Vagy megbánnám? Vagy ha tesztelek mással tegyem? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés

OKJ-n tanulok és van egy pár tini is, akik esti órákra is bejárhatnak ha nappalin hiányoztak vagy valami. Na és van egy csoport az osztályoknak a facen.

Na szóval van egy srác aki bejár az óráinkra mert nappalin nem tud ott lenni az órán. Szóval mindig néz. Aztán pár napja bejelölt a csoporton keresztül.

Rám is írt, hogy nem vagyok-e nyitott srácokra. Bevallom sose gondolta rá, de el se ítéltem. Azon agyalok, hogy vajon csak szivat? Vajon tényleg meleg?

Töröm a fejem, nagyon. Lehet be kéne vállalni. Mert gondoltam már rá egyszer, hogy azért kipróbálom sráccal, hogy tudjam nem az én világom.

De ha rosszul sül el kínos lehet, hogy egy helyre járunk. Nem Illetve azon, hogy megírjam ezt így mind neki.

Mint látjátok nem lenne ellenremre, de csak kíváncsiság és csak egyszer. Vagy lehet tök mással kéne? Kicsit fura de idegesít és izgat is a dolog.

Mármint az hogy tényleg milyen lehet pasival. De nem áll fel rá pl. Csak érdekel. Értitek a dolgot.

2020. szept. 25. 15:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%
Akkor azt javaslom, hogy gondolkozz még rajta kicsit, ne hamarkodd el a döntést! Lehet nem csak ez az egy alkalom lesz az életedben! :)
2020. szept. 27. 15:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Az a vicces hogy mióta szóba jött izgatni kezdett. Főleg egy tinivel. De attól azért félek, hogy olyan legyen aki ismeri a facem, stb.
2020. szept. 27. 15:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

De mi történne, ha ismeri a fb-odat? Arra vigyázz, hogy telóval ne csináljon képet, és kész.

De kétlem, hogy egy tininek ezen járna az esze, hacsak nem nagyon dörzsölt...de akkor is te vagy az erősebb, gondolom, ha muszáj. Szerintem egyszerűen csak élvezni akar egyet.

2020. szept. 27. 15:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Tisztazd elotte vele hogy csak szeretned egyenlore kiprobalni, mert izgat a dolog. Hogy ne legyen belole sertodes ha esetleg nem ugy alakul
2022. febr. 4. 17:45
 15/15 BroHelpPlease válasza:
71%
Ne tord ossze szegeny sracot azert azzal h csak magadra gondolsz, o is egy emberi erzo leny
2022. febr. 28. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!