Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítsak másfél év után vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak másfél év után vagy sem?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok ő pedig 19 éves lány.

Tavaly nyáron ismerkedtem meg az első barátnőmmel az interneten még a Covid előtt, ő nagyjából 160km-re él tőlem. Márciusban találkoztunk először, aztán majd csak 2 hónap múlva a covid lezárások feloldása után(ezalatt video chaten tartottuk a kapcsolatot) bemutatott a családjának majd én is rá 1 2 hétre. Ezek után 2 heti rendszerességel találkozgattunk együtt voltunk 3-4-5 napot, ahogy időnk engedte. Állandó féltékenykedés ment/megy a részéről a mai napig is ha egy női nevet kiejtek a nevemen vagy épp azt mondom, hogy beszéltem 1 nővel még ha az csak egy fiatal 20-30 éves csinos tanárnő is. Most augusztus óta rendszeresen megfordult a fejemben a szakítás gondolota, és az utóbbi 2 hétben sokszor gondoltam arra, hogy milyen lenne egy másik nővel lenni, egy közelebbivel, aki nem ilyen féltékeny. Ma eljutottam arra a pontra, hogy megmondom neki, hogy vége, de az utolsó pillanatban meggondoltam magam.

Szerintetek mit tegyek, vessek véget a kapcsolatnak vagy maradjak mellette? Még mindig szeretem és ő is engem, de úgy érzem, hogy az a láng ami az elején volt már nincs meg, viszont bennem van az a félelem érzés, hogy nem akarom elveszíteni hisz még mindig szeretem.

2021. szept. 13. 18:15
1 2
 11/20 Habosra vert fos ***** válasza:
100%
#8 Mondjuk, azt nem értem hogy mért kell ezt egy találkozáskor megtenni, mért nem lehet egy egyszerű üzenettel.
2021. szept. 13. 21:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki nagyon jól tudja mit akarsz igazából, szóval ez már nem rajtunk múlik hogy mit írunk igen vagy nem.
2021. szept. 13. 21:11
 13/20 A kérdező kommentje:
Na mond meg, hogy mit akarok akkor, mert jó lenne tudni. :D
2021. szept. 13. 21:12
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
#11 azért mert akivel együtt vagy az a minimum hogy utánna nem üzenetben dobod hanem van annyi bátorságod hogy élőben is meg merd csinálni. Kérdező te pedig szakítani akarsz mert különben nem tetted volna fel a kérdést csak tőlünk várod a helyes választ.
2021. szept. 13. 21:16
 15/20 Habosra vert fos ***** válasza:
100%
Akarod a lányt, de nem akarod belőle ezt a rossz tulajdonságot, nyugalmat akarsz. Mérd fel, melyik éri meg jobban, ha neked a nyugalom fontosabb, dönts amellett, ha jobban akarod a lányt, tűrd a féltékenykedést.
2021. szept. 13. 21:16
 16/20 Habosra vert fos ***** válasza:
64%
#14 Értem mit mondasz, csak továbbra sem értem mért jó ha bátor vagy és élőben tudod dobni? Neked jobb lesz ettől?
2021. szept. 13. 21:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#16 nekem ért annyit a csávó hogy nem üzenetben dobtam ami pl 2 perc hanem korrektül lezártam vele személyesen szemtől szembe
2021. szept. 13. 21:21
 18/20 Habosra vert fos ***** válasza:
100%
Ez mondjuk kicsit hatásosabbnak tűnik.
2021. szept. 13. 21:25
 19/20 A kérdező kommentje:
Számomra a személyes szakítás nem opció hisz nem a szomszédba lakik.
2021. szept. 14. 11:25
 20/20 Habosra vert fos ***** válasza:
Na, azóta történt valami?
2021. dec. 20. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!