Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítsak másfél év után vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak másfél év után vagy sem?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok ő pedig 19 éves lány.

Tavaly nyáron ismerkedtem meg az első barátnőmmel az interneten még a Covid előtt, ő nagyjából 160km-re él tőlem. Márciusban találkoztunk először, aztán majd csak 2 hónap múlva a covid lezárások feloldása után(ezalatt video chaten tartottuk a kapcsolatot) bemutatott a családjának majd én is rá 1 2 hétre. Ezek után 2 heti rendszerességel találkozgattunk együtt voltunk 3-4-5 napot, ahogy időnk engedte. Állandó féltékenykedés ment/megy a részéről a mai napig is ha egy női nevet kiejtek a nevemen vagy épp azt mondom, hogy beszéltem 1 nővel még ha az csak egy fiatal 20-30 éves csinos tanárnő is. Most augusztus óta rendszeresen megfordult a fejemben a szakítás gondolota, és az utóbbi 2 hétben sokszor gondoltam arra, hogy milyen lenne egy másik nővel lenni, egy közelebbivel, aki nem ilyen féltékeny. Ma eljutottam arra a pontra, hogy megmondom neki, hogy vége, de az utolsó pillanatban meggondoltam magam.

Szerintetek mit tegyek, vessek véget a kapcsolatnak vagy maradjak mellette? Még mindig szeretem és ő is engem, de úgy érzem, hogy az a láng ami az elején volt már nincs meg, viszont bennem van az a félelem érzés, hogy nem akarom elveszíteni hisz még mindig szeretem.

2021. szept. 13. 18:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Az állandó féltékenykedés megöli a kapcsolatot, próbálj meg vele erről beszélni, ha nem érdekli vagy nem tud változtatni, akkor szakíts.
2021. szept. 13. 18:18
 2/20 A kérdező kommentje:
Rengetegszer elmondtam már neki, hogy ne legyen féltékeny, mert nincs oka, de időről időre újra előjön neki. Mindig azt kérdezgeti, hogy nem hagyom-e el másért.
2021. szept. 13. 18:22
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint nem tud változni. Akkor viszont nagyon meggondolnám a szakítást.
2021. szept. 13. 18:24
 4/20 A kérdező kommentje:
Meggondoltam de épp az a probléma, hogy bennem van az az érzés, hogy nem akarom elveszíteni, hisz még mindig szeretem, de ezt leírtam az utolsó 3 sorban.
2021. szept. 13. 18:26
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt megértem, de én biztos hogy nem lennék olyan valakivel, aki folyamatosan féltékenykedik ok nélkül. A te döntésed.
2021. szept. 13. 18:30
 6/20 Habosra vert fos ***** válasza:
100%
Ha szakítasz, nem fog gyötörni.
2021. szept. 13. 20:22
 7/20 A kérdező kommentje:
Az egyszer biztos, csak FÉLEK.
2021. szept. 13. 21:00
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy hónap kellett ahhoz hogy tudjak szakítani a volt barátommal egyszerűen nem bírtam megtenni de magamat se akartam tovább gyötörni így azt mondtam magamnak ha nem fogsz vele tudni szakítani vele kell leélned az életedet és ez elég löketet adott hogy következő találkozásnál szakítsak vele.
2021. szept. 13. 21:05
 9/20 Habosra vert fos ***** válasza:
100%
Figyelj, ne félj, én is megtettem, mint sokmindenki más is. Csak megkönnyebbülés lesz, hogy nem kell mindig ezzel szenvedned. Én azt ajánlom tedd meg, de nem akarok beleszólni.
2021. szept. 13. 21:08
 10/20 A kérdező kommentje:
Szerinted nekem is szakítanom kéne 8-as?
2021. szept. 13. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!