Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak másfél év után vagy sem?
18 éves fiú vagyok ő pedig 19 éves lány.
Tavaly nyáron ismerkedtem meg az első barátnőmmel az interneten még a Covid előtt, ő nagyjából 160km-re él tőlem. Márciusban találkoztunk először, aztán majd csak 2 hónap múlva a covid lezárások feloldása után(ezalatt video chaten tartottuk a kapcsolatot) bemutatott a családjának majd én is rá 1 2 hétre. Ezek után 2 heti rendszerességel találkozgattunk együtt voltunk 3-4-5 napot, ahogy időnk engedte. Állandó féltékenykedés ment/megy a részéről a mai napig is ha egy női nevet kiejtek a nevemen vagy épp azt mondom, hogy beszéltem 1 nővel még ha az csak egy fiatal 20-30 éves csinos tanárnő is. Most augusztus óta rendszeresen megfordult a fejemben a szakítás gondolota, és az utóbbi 2 hétben sokszor gondoltam arra, hogy milyen lenne egy másik nővel lenni, egy közelebbivel, aki nem ilyen féltékeny. Ma eljutottam arra a pontra, hogy megmondom neki, hogy vége, de az utolsó pillanatban meggondoltam magam.
Szerintetek mit tegyek, vessek véget a kapcsolatnak vagy maradjak mellette? Még mindig szeretem és ő is engem, de úgy érzem, hogy az a láng ami az elején volt már nincs meg, viszont bennem van az a félelem érzés, hogy nem akarom elveszíteni hisz még mindig szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!