Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más is, akivel éppen ma szakítottak?
Hogy vagytok? Én felváltva zokogok vagy gondolom azt, hogy hogy tényleg véget kellett hogy érjen.
Ti mivel szoktátok ilyenkor lenyugtatni vagy felvidítani magatokat? A legjobb barátnőmmel már beszéltem. Próbálok zenét hallgatni, de minden számban van valami, amitől megint elsírom magam :(
Köszi.
Próbálom.
Egyszer nagyon szerelmes voltam... Mikor vége lett hol sírtam, hol haragudtam, hol azért sírtam mert haragudtam. Nagyon rossz volt, főleg az elején. Ráadásul a pandémia közepén, így azt se tudtam mondani, hogy kibulizom magam. Egész nap egyedül voltam a gondolataimmal.
Amit tudok ajánlani: hallgass sok zenét, nézz filmet, semmi baj, ha nem fogsz rá emlékezni... Van aki szerint ha össze szeded az emléket és kidobod, összetéped segít, van aki elteszi egy dobozba... Én összeszedtem és egy sütögetésnél elégettem a szerelmes leveleket, képeket.
Hiába írom le neked, hogy nyugj jobb lesz, jelenleg ezt nem hinnéd el. És ezzel nincs is semmi baj! Sírj, kiabálj, ami jól esik... [link] halgassd meg párszor, nekem sokat segített...
És persze ne feledd, a legnagyobb támaszt mindig a barátnők adják.
5-6-7, köszönöm, kedvesek vagytok.
Összetépni és kidobni nem szoktam semmit. A gondolataimtól akarnék most megszabadulni, nem attól, amit tőle kaptam. Elpakolni kellene inkább a hozzá kapcsolódó cuccokat, hogy legalább ne lássam. De persze a telefonom is tele van a képeivel, üzeneteivel.
Ma meg ráadásul mennem kell valahova, de dagadt a szemem és náthás a hangom a sírástól. Biztos furán fognak nézni a sok boldog, lelkes ember között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!