Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jött szexelni?
Barátnőm barátnőjéről lenne szó.
A lényeg hogy össze vesztem a barátnőmmel nagyon, szét is mentünk. Eközben ez a lány folyamatosan nekem adott igazat és nagyon jól kijöttem vele ő is velem, mindent megosztott velem.
Aztán egyik nap valamiért meg kívántam, ezért elhívtam konkrétan megmondtam neki hogy oké hogy barátok vagyunk,de egyszer-kétszer reszelhetnénk..egy csomó ideig piszkáltam vele.. úgy is tűnt hogy benne lenne de a végén lemondta.
Érdekes mód ezután azonnal vissza jött az exem,de én már nem akarok vele lenni, kikészített lelkileg amióta elment tőlem (nem mondtam meg még neki)
Szóval lehet csak játszanak velem mind a ketten?
én a lányok részéről, örülök, hogy így történt, ezek szerint van még köztük lojalitás, én eddig csak olyat láttam, hogy legjobb barátnő szépen összefekszik a másik pasijával, utána meg " jaj de végig rád gondoltam közben és nagyon bántam" kamu dumát lelökik
te meg így jártál :/ majd máskor - és igen, valószínűleg át lettél verve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!