Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem jött szexelni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jött szexelni?

Figyelt kérdés

Barátnőm barátnőjéről lenne szó.

A lényeg hogy össze vesztem a barátnőmmel nagyon, szét is mentünk. Eközben ez a lány folyamatosan nekem adott igazat és nagyon jól kijöttem vele ő is velem, mindent megosztott velem.

Aztán egyik nap valamiért meg kívántam, ezért elhívtam konkrétan megmondtam neki hogy oké hogy barátok vagyunk,de egyszer-kétszer reszelhetnénk..egy csomó ideig piszkáltam vele.. úgy is tűnt hogy benne lenne de a végén lemondta.

Érdekes mód ezután azonnal vissza jött az exem,de én már nem akarok vele lenni, kikészített lelkileg amióta elment tőlem (nem mondtam meg még neki)

Szóval lehet csak játszanak velem mind a ketten?

2021. aug. 17. 18:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen elképzelhető, bár ennyiből egyértelműen nem fogjuk tudni megmondani.
2021. aug. 17. 18:17
 2/17 anonim ***** válasza:
97%

Egy dolog a fantazia, masik az akcio.

Ha lenne egy forintom minden csajra aki a celegyenesben huzta be a féket, akkor... lenne jó pár forintom.

Masik, hogy baratok exei tabuk, foleg ilyen fazisban, osszevesznenek miattad,es ezt nem akarjq

2021. aug. 17. 18:22
 3/17 Thispain ***** válasza:
100%
A barátnők általában összejátszanak ilyen helyzetekben.
2021. aug. 17. 18:23
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Tanulópénz... Valószínű nem ismersz még elég csajt, átjátszottak, két szék közül a pad alá.
2021. aug. 17. 18:37
 5/17 anonim ***** válasza:
44%
Sajnálom, hogy így történt!
2021. aug. 17. 18:46
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány éves lehetsz ,de az írásból kb 16. A lányok ilyenek ,azonnal szólnak a barinőnek hogy exed reszelni akar velem,sőt mondok jobbat, a barinőd megkérte hogy legyen veled kedves ,hogy kiderítse mi a kis macska füle bajod van vele.
2021. aug. 17. 19:00
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is valami olyan dolog történt, amit a #6-os és még páran írtak. Meg igen, sokan jobban szeretnek beszélni róla, aztán meggondolják magukat :D
2021. aug. 17. 19:04
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk van az előzőknek. Egyrészt ne miattad vesszenek össze, másrészt meg benne van, hogy tényleg összejátszanak.
2021. aug. 17. 19:07
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A barátnők nagyon gyakran továbbadják egymásnak az infót. A másik lány szerintem egyszerűen nem akart veled szexelni (főleg, ha sokat piszkáltad ezzel), az exed pedig visszajött hozzád, hogy még véletlenül se feküdj le senkivel. Nekem ez jött le, de lehet rosszul gondolom.
2021. aug. 17. 19:55
 10/17 A kérdező kommentje:

9 hát nekem is...érdekes mód mos kedveskedni próbál stb.

Nem tetszik ez nekem.

2021. aug. 17. 19:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!