Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Járnátok olyan lánnyal akinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal akinek a testvére autista?

Figyelt kérdés
A válaszokat indokolhatjátok is
2021. aug. 14. 08:08
1 2
 11/14 anonim válasza:
75%
Igen, simán. Engem nem zavarna.
2021. aug. 14. 18:41
 12/14 anonim ***** válasza:
67%
Undorító, hogy egyesek miket gondolnak az autistákról. Mintha mindegyik valami fogyatékos lenne, aki egész nap bepelenkázva ringatózik az ágyon. Valóban van ilyen is, de például egy magasan funkcionáló autista simán elvégez egy egyetemet is, eljár dolgozni, stb. Orvosok, mérnökök, színészek közt is nem egy autista van. Legutóbb a Szökés sorozat főszereplőjéről derült ki. Attól hogy valaki autista, még nem biztos, hogy egy kiszámíthatatlan kettyós fogyatékos. Lehet észre sem vennéd, hogy az, ha ő nem mondja. Szóval ennek fényében a válaszom, hogy nem. Nem érdekelne, ha a csaj tesója autista. Sőt, még az sem, ha maga a csaj az.
2021. aug. 15. 11:05
 13/14 A kérdező kommentje:

A tesóm nem kimondottan autista, de ez is meg lett állapítva nála. Gyűjtögeti a kártyákat, karkötőket.

Régebben agresszív volt, mert az orvosa minden féle gyógyszert össze írt neki amitől meg is hízott. Most 1 félét szed, és minden rendben van vele. Ugyanúgy gyűjtöget, de egyáltalán nem agresszív. Kis szeretetgombóc, állandóan a közelembe lenne. Nagyon szeretet igényes. Nála is vannak iylen dolgok hogy ha pl wc-n vagyok simán benyit és megkérdezi hogy elmegyünk együtt venni a boltba valamit. Tényleg nagyon szeretem. Viszont sokan tudom az ilyet se tolerálják, ha a barátom nem állna ki ebben mellém nem is kérdés kit választanék.

2021. aug. 15. 11:52
 14/14 A kérdező kommentje:

*ilyen *mellettem

Az lemaradt, hogy én szeretek az ilyen gyerekekkel/felnőtekkel foglalkozni. Lehet ezzel is szeretnék majd foglalkozni.

2021. aug. 15. 11:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!