Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem tudok választani 2 fiú közül? 17L
Figyelt kérdés
Badoon beszélgetek fiúkkal, de 2 fiú kifejezetten tetszik :3 aranyosak meg minden, most rövidítem a nevüket inkább, A és R :) Egyikük 23 éves, a másik 25, és R szintén Pesti mint én :) A egy másik városban lakik, de ő sincs messze. Talán ahogy észrevettem A-nak komolyabbak a szándékai, R ilyen lazább srác. Szimpik mind a ketten, A hamarabb írt rám, de nemtudom melyiket válasszam, mert mindketten elhívtak találkozni a közeljövőben :/ Mit tegyek? 17L2021. júl. 31. 14:53
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
Randizz mindkettővel és utána dönts, vagy hagyd mindkettőt. Több opció nincs.
13/17 anonim válasza:
Talizz mindkettővel és meglátod
14/17 anonim válasza:
találkozz mindkettővel. az első randi(kon) általában nem exkluzívak az emberek.
aztán az is lehet hogy élőben mind a kettőt megutálod.
15/17 anonim válasza:
Talizz mindkettővel akár többször is, most még nem kell választani. Lehet talizol mindkettővel és majd egyik sem tetszik, de persze ne így legyen. Én bumble-n ismerkedtem, rengeteg sráccal beszéltem, 4el taliztam is de csak eggyel lett második illetve sokadik randi, szóval magától jól alakultak a dolgok. Csak arra figyelj hogyha az egyik srác már nagyon komolyan gondolná veled akkor tedd egyértelművé hogy te még több sráccal is randizol, vagy köteleződj el amellett az egy mellett aki tetszik és akkor töröld a társkeresőt stb. Sok sikert:)
17/17 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan találkozhatsz mindkettővel, még nem jársz egyikkel sem, de kiderülhet, hogy most választasz, de a srác élőben mégsem jön be, stb, akkor ott van a másik is, hogy megismerkedhess vele. Még nincsenek kötelezettségeid :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!