Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem tudok választani 2 fiú közül? 17L
Figyelt kérdés
Badoon beszélgetek fiúkkal, de 2 fiú kifejezetten tetszik :3 aranyosak meg minden, most rövidítem a nevüket inkább, A és R :) Egyikük 23 éves, a másik 25, és R szintén Pesti mint én :) A egy másik városban lakik, de ő sincs messze. Talán ahogy észrevettem A-nak komolyabbak a szándékai, R ilyen lazább srác. Szimpik mind a ketten, A hamarabb írt rám, de nemtudom melyiket válasszam, mert mindketten elhívtak találkozni a közeljövőben :/ Mit tegyek? 17L2021. júl. 31. 14:53
1/17 anonim válasza:
Elmész mindkettővel randizni külön külön, majd döntessz.
2/17 anonim válasza:
De akár egyszerre is mehetsz velük randizni
3/17 anonim válasza:
Egyiket se, mert egyiket se szereted. Ha szeretnéd bármelyikőjüket is, nem szeretnél bele másba. Jobban járnak azok a fiúk, ha békén hagyod őket és felnősz.
4/17 anonim válasza:
szerintem 17 evesen ezt inkabb hanyagold, es probalj meg fejlodni lelkileg
5/17 anonim válasza:
Ármándó és Rodriguez?
Sorrendben Bp-rol meg Salgotarjanrol?
6/17 anonim válasza:
Most mi honnan tudjuk? Azt csinálsz amit akarsz :D
8/17 anonim válasza:
Vagy keress olyan lehetőséget, hogy ne kelljen választani kettejük közül. 🙂
10/17 anonim válasza:
Csinálj egy kimutatást: mit kedvelsz és mit nem az egyikben és a másikban. Hasonlítsd össze kettőjüket, döntsd el, hogy melyiknek a tulajdonságait kedveled jobban. Amellett dönts.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!