Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Segítség kéne párkapcsolati...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség kéne párkapcsolati ügyben(?)

Figyelt kérdés
Tömören annyi, hogy párom csinált pár dolgot, ami engem nagyon bánt, viszont nem tudom mennyire erzem jogosnak a bánatomat(?) Probálom az ő szemszogéből is nezni, de nem tudom... valaki tudna segiteni, hogy megtalaljam azt a kozéputat ami talan segít megerteni az o nezopontjat is? Remelem egy ismeretlennel, aki kulső szemszögből tudja nézni a dolgokat tisztán lathatok, es nyiltan megbeszelhetek mindent. Aki szivesen segítene kérlek irj privatba, mert kissé hosszu a sztori, es nem szeretnem a kommentek kozt megbeszelni. Parom is, es en is 19 evesek vagyunk. Helyesírásert bocsanat.
2021. júl. 20. 00:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem írhatsz nyugodtan.
2021. júl. 20. 00:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem is írhatsz nyugodtan, hátha tudok segíteni :)
2021. júl. 20. 00:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Írj rám. Másold be a sztorit amit a többi válaszolónak is írtál, és adok neked egy választ, vagy kérdezek ha nem tudok mit mondani annyiból.

2021. júl. 20. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem is írhatsz :)
2021. júl. 20. 17:23
 5/6 Summer2 ***** válasza:
Nekem is
2021. júl. 20. 17:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is:)
2021. júl. 20. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!