Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Segítség! Mit tehetnék?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mit tehetnék? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik és én is neki.Nekem még nem volt sosem komolyabb kapcsolatom.Félek az egész kapcsolatos dologtól.Nekem az jut eszembe,hogy azután, hogy belép egy ember az életembe nem lesz semmi már ugyan olyan,nem lehetek annyit a családommal mint azelőtt,pedig én nagyon szeretek itthon lenni velük.Szeretem a mostani életem.De egyidőben azt is tudom,hogy nem gondolkozhatok örökké így,meg lehetne próbálni de félek.Mit tehetnék? Mit tanácsoltok nekem? Komolyan válaszokat várok.

2018. aug. 25. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan vágj bele, az időt be lehet osztani úgy, hogy mindenkivel eleget legyél és ne bánts meg senkit.
2018. aug. 25. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az első válaszolóval! ^^
2018. aug. 25. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is így gondolkoztam amikor hasonló helyzetben voltam mint te, de ne aggódj, semmivel nem lesz kevesebb az életed. Neked is, meg a fiúnak is van magánélete, nem kell sülve főve együttlenni. Eleinte lehet nehezebb lesz úgy beosztani az időd, hogy a család és a haverok mellett a szerelmeddel is akarsz majd időt eltölteni, de meg lehet oldani. Én azt ajánlom ha szereted a pasit menj bele, de mondd el neki az elején, hogy igen, vele is sokat leszel, de neked a család is nagyon fontos. Sok sikert:)
2018. aug. 25. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez inkább a változástól való félelem

De az élet állandóan változik, és ez ìgy jó. Különben beszürkülnénk az állandóságtól.

2018. aug. 25. 14:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez csak rajtatok múlik, hogy mi lesz. Meglehet beszélni mindent egymással :)
2018. aug. 25. 14:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,megnyugtató érzés,hogy nem csak én érzek így ezzel kapcsolatban hanem más is :)
2018. aug. 25. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
mindenki fél az első kapcsolatban
2018. aug. 25. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!