Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalja ezt? Mit tehetnék ez ugyben? A beszelgetes nem hatja meg!
A baratommal nagyon sok problema van. 17eves meg. En 18. Es uj osztalytarsaim vannak es az egyik fiuval joba vagyok szoktunk beszelgetni szemelyesen mikozbe ott vannak a baratnoim(osztalytarsak) es egyebkent o nagyon feltekeny tipus. A baratnoimre is feltekeny. Barmilyen haverommal beszelgetek mar arra is az a gondolat jar a fejebe hogy bejon nekem a srac meg hogy jarni akarok vele stb.. amikor nagyon jol tudja hogy ot szeretem..enis feltekeny lehetnek mert o meg csajozni szokott menni.. meg csajok kuldenek neki melltartos kepeket o meg rohog rajta..es ez nem az elso alakalom hogy ezt csinalja hanem legalabb a 30. az osszes haveromat "elveszitettem" ez a f*** miatt mert nekem fontosabb volt a kapcsolatom mint egy haver. Sok baratnomet is miatta veszitettem el. Nemtudok mar mit kezdeni vele mindent megprobaltam..
Segitseget kerhetnék? Ki volt mar igy? Tapasztalatok, otletek?
Egy bábot,tárgyat akar belőled faragni,,,sajnos nem lesz jobb...
én lelépnék,mert be fogsz fordulni magadba
Dobd már ki... meddig akarod alázni magad?
De ha jó neked, hogy rongyként kezel, hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!